Τζένη Μπαλατσινού: “Είμαστε όλοι μαζί σπίτι μας, υγιείς”

16.01.2021 / 23:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
jenny2-2

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, μετά τη γέννηση του γιου τους.

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου το μεσημέρι, ο υπουργός Υγείας και η επιτυχημένη παρουσιάστρια με το μωράκι τους πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο, με προορισμό το σπίτι τους. Παρά τις μάσκες στο πρόσωπό τους, κυριαρχούσε στο βλέμμα τους η χαρά και η συγκίνηση για το «δώρο Θεού», όπως επανειλημμένα έχουν χαρακτηρίσει τον ερχομό του Κικίλια Junior.

Η οικογένεια μεγάλωσε και η ευτυχία τους δυναμώνει με τον ερχομό του παιδιού τους, περίπου ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο τους, που έγινε τον Ιούνιο του 2019 στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, σε μια σεμνή τελετή, με λίγους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Παρότι ως ζευγάρι ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού από την πρώτη στιγμή μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης. και οι δύο διατήρησαν και διατηρούν χαμηλούς τόνους ως προς την προσωπική τους ζωή. Έτσι, την Τρίτη πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ περίμεναν να εξασφαλίσουν μία δήλωση, μία φωτογραφία, ένα τηλεοπτικό πλάνο των γονιών με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ευγενικοί και διακριτικοί, τήρησαν ακόμα και το έθιμο του κεράσματος, προσφέροντας ένα παραδοσιακό γλυκό σε όλους τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που περίμεναν.about:blank

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα