Τwitter: Ερχονται γκρι και χρυσές σημάνσεις

25.11.2022 / 18:29
twitter-9-960x600

Την νέα έκδοση των σημάτων πιστοποίησης χρηστών στο Twitter ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter δήλωσε ότι η πλατφόρμα θα ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία επαλήθευσης την ερχόμενη Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου. Τα νέα σήματα αναμένεται να έχουν διαφορετικά χρώματα, ανάλογα με τον τύπο του λογαριασμού.

Ειδικότερα, ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι οι επαληθευμένοι λογαριασμοί θα φέρουν ένα μπλε σήμα ελέγχου (τικ) για τους χρήστες, ένα γκρι σήμα για τους κρατικούς λογαριασμούς και ένα χρυσό για τις εταιρίες.

Δεν διευκρίνισε αν η σήμανση με το γκρι χρώμα θα αφορά και τους κρατικούς οργανισμούς-φορείς, ενώ υπογράμμισε πως όλοι οι επαληθευμένοι λογαριασμοί θα «πιστοποιούνται χειροκίνητα» πριν λάβουν το ανάλογο σήμα.

Σημειώνεται πως περισσότεροι από 400.000 λογαριασμοί του Twitter έχουν μπλε σήμα, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει πως πρόκειται για αυθεντικούς λογαριασμούς.

Πάντως ο Mr Tesla δεν διευκρίνισε αν η νέα υπηρεσία επαλήθευσης θα αποτελεί μέρος της premium υπηρεσίας ονόματι Twitter Blue για την οποία είχε αναφέρει στις αρχές του μήνα πως η χρέωση θα είναι 8 δολάρια τον μήνα.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αναμένεται να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν προτεραιότητα στις απαντήσεις, τις αναφορές και τις αναζητήσεις, κάτι που όπως είχε τονίσει ο Μασκ είναι απαραίτητο για την εξάλειψη του ανεπιθύμητου περιεχομένου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα