Τσίπρας σε Γεωργιάδη: “Ήρθε ο νονός; Πάντα άξιος!”(βίντεο)

17.03.2021 / 21:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 18

Με αφορμή την πολιτική θύελλα που έχει ξεσπάσει με την «ειδική άδεια» που έλαβε ο υπουργός Επενδύσεων, εν μέσω lockdown, προκειμένου να γίνει νονός, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε κατά την είσοδό του αστειευόμενος «ήρθε ο νονός, πάντα άξιος», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

 Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιούσε παρέμβαση στη Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου, «Κύρωση Επενδυτικής Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ” και συναφείς διατάξεις».

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε στη συνέχεια απευθυνόμενος προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, «Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τα τηλεπαράθυρο χαμηλού επιπέδου. Θα δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό.

Θα αποδείξετε ότι δεν πλαστογραφήσατε έγγραφα. Θα αποδείξετε ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα. Θα σας κρίνουν οι ψηφοφόροι, διότι είσαστε από άλλη γκάμα, έχετε κατι ξεχωριστό, είστε κυβερνητικά στελέχη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα