Τσίπρας : Η κυβέρνηση μετέτρεψε τον εμβολιασμό σε επικοινωνιακό σόου

29.12.2020 / 13:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Åìâïëéáóìüò ôïõ ðñïÝäñïõ ôïõ ÓÕÑÉÆÁ ÁëÝîç Ôóßðñá êáôÜ ôïõ êïñïíïúïý, óôï Íïóïêïìåßï Åõáããåëéóìüò, ôçí ÄåõôÝñá 28 Äåêåìâñßïõ 2020.

 

(EUROKINISSI/POOL SOOC IMAGES/ÃÉÙÑÃÏÓ ÂÉÔÓÁÑÁÓ)

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης, με φόντο την επιχείρηση εμβολιασμού, εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μεταξύ άλλων εγκαλεί την κυβέρνηση ότι μετέτρεψε τον εμβολιασμό σε επικοινωνιακό σόου, ενώ αναφέρει ότι «οι ουρές Υπουργών και Γενικών Γραμματέων για μία selfie με το εμβόλιο», «δεν είναι συμβολική κίνηση αλλά επιτελικό ρουσφέτι».

«Δεν υπάρχει εμβόλιο ειδικά για τους «άριστους»», λέει με νόημα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο facebook, προσθέτοντας ότι οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας με τις 4.672 απώλειες έχουν την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη και κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αρνείται να ενισχύσει το ΕΣΥ.

«Επκοινωνιακό σόου»
Πιο αναλυτικά, ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρει:

«Ο εμβολιασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών ήταν μία συμβολική κίνηση και ένα ισχυρό μήνυμα προς τους πολίτες, στο οποίο συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή.

Οι ουρές Υπουργών και Γενικών Γραμματέων για μία selfie με το εμβόλιο, την ώρα που αυτά δεν επαρκούν ούτε καν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της πρώτης γραμμής και ενώ οι πολίτες θα περιμένουν τη σειρά τους ως και το τέλος καλοκαιριού για να εμβολιαστούν, δεν είναι συμβολική κίνηση αλλά επιτελικό ρουσφέτι.

Κάποιος να τους ενημερώσει πως δεν υπάρχει εμβόλιο ειδικά για τους «άριστους».

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που υποσχόταν 2.000.000 εμβόλια το μήνα για να λάβει τελικά λιγότερα από 100.000 το Δεκέμβρη, έχει μετατρέψει τον εμβολιασμό σε επικοινωνιακό σόου.

Όλοι οι ειδικοί προειδοποιούν πως η ανοσία στον κορωνοϊό από τον εμβολιασμό δεν θα έρθει πριν το ερχόμενο φθινόπωρο. Το αναγνωρίζουν όλοι, εκτός από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, που συνεχίζει να αρνείται τα αυτονόητα: Ενίσχυση του ΕΣΥ, μόνιμες προσλήψεις γιατρών και δωρεάν μαζικά τεστ για τους πολίτες.

Με 4.672 ανθρώπινες απώλειες από την αρχή της πανδημίας, εκ των οποίων οι 4.046 τους τελευταίους δύο μήνες, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορεί να πει πως δε γνώριζε. Οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας έχουν ήδη την υπογραφή του».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ