Τσιγκρής: Ζητά ενίσχυση της ΕΒΟ Αιγίου με νέες παραγγελίες και πρόσληψη προσωπικού. 

15.10.2021 / 15:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
unnamed (2)

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και συζήτησαν την ανάπτυξη των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και συγκεκριμένα την ενίσχυση της ΕΒΟ Αιγίου με νέες παραγγελίες και πρόσληψη προσωπικού. 

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό Άμυνας την ενίσχυση του εργοστασίου της ΕΒΟ Αιγίου με νέες παραγγελίες οπλικών συστημάτων, τη διασφάλιση της εργασίας των 36 συμβασιούχων, την πρόσληψη νέου προσωπικού, τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. 

Ο Άγγελος Τσιγκρής τόνισε στον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο ότι το εργοστάσιο της ΕΒΟ Αιγίου, αποτελεί πνεύμονα ανάπτυξης για την Αιγιάλεια και την Αχαΐα ολόκληρη και σημαντικότατο παράγοντα ενίσχυσης της εθνικής μας άμυνας. 

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής στις 27.9.2021 είχε καταθέσει Ερώτηση προς τον Υπουργό Άμυνας (Αριθμός πρωτοκόλλου: 9310 / 27.9.2021), με την οποία ζητούσε την ενίσχυση της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και τον εκσυγχρονισμό της ΕΒΟ Αιγίου. 

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτούσε τον αρμόδιο Υπουργό, σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό: α) την ενεργειακή αναβάθμιση, τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και την κτιριακή επέκταση του εργοστασίου της ΕΒΟ Αιγίου και β) τη στήριξη της παραγωγικής του διαδικασίας με νέες παραγγελίες και προσωπικό._

____________________

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα