Τροχαίο στη Γαύδο: Τι ισχυρίζεται ο 40χρονος για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αίμα του

26.04.2021 / 21:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 18

Στις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο αίμα του αναφέρθηκε ο 40χρονος που ήταν μαζί με την άτυχη Κορίνα όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε στον γκρεμό στη Γαύδο, στοιχίζοντας τη ζωή στην κοπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, επεσήμανε ότι με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό. «Μιλάμε για πολυτοξικομανή οδηγό, παραισθησιογόνες ουσίες» είπε.

Ο 40χρονος, μιλώντας στο Mega, είπε ότι τα όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης περί ναρκωτικών ουσιών και φαρμάκων στο αίμα του, είναι εξετάσεις οι οποίες έγιναν μετά το τροχαίο, όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και του είχαν χορηγήσει αγωγή.

«Δεν στέκει, με εικασίες, γιατί αυτές οι ουσίες ήτανε μετά, όταν με βάλαν στο νοσοκομείο αμέσως και μου δώσανε και ηρεμιστικά.

Τέσσερις η ώρα θα είχε πάει όταν μου είπαν για την Κορίνα. Αυτά τα φάρμακα είναι μέσα που πήρα, για αυτό είναι και το αλκοόλ μηδέν.

Μαζί με αυτό θα έπρεπε να είναι και το χαρτί με τα φάρμακα που μου δώσανε. Ήμαρτον! Για αυτό τσαντίζομαι» είπε χαρακτηριστικά.

Παρά τις πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας ότι ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν μαζί με την κοπέλα τους τελευταίους τρεις μήνες αλλά το γνώριζαν λιγοστοί.

«Σχέση τώρα μακροχρόνια δεν είχαμε. Είχαμε αρχίσει τρεις μήνες. Το τελευταίο μήνα είναι πολλοί άνθρωποι που μας είχανε καταλάβει και μας είχανε ματιάσει. Θα ‘θελα κάποια στιγμή να μιλήσω με την οικογένειά της γιατί δεν έχω πει επισήμως ένα συγγνώμη για το δυστύχημα. Η Κορίνα με έχει συγχωρέσει, δυστύχημα είχαμε, δεν τη σκότωσα.

 Βγήκαμε ζωντανοί, κανείς γιατί δεν το λέει αυτό; Μου ‘δωσε ένα φιλί και πήρα δύναμη. Πού βρήκα λέει ο κύριος δύναμη, λέει ότι είμαι αδύνατος. Εγώ είμαι ο καλύτερος όποιος ξέρει εκεί πέρα από τους αναρριχητές και περιπατητές στη Γαύδο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα