Τρεις συλλήψεις την Πέμπτη σε Πάτρα και Αίγιο

30.06.2023 / 11:00
astinomia_peripoliko_

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν 2,8 γραμμάρια ηρωίνης.
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, κατηγορούμενος για συνέργεια σε κλοπή.
Ειδικότερα, προχθές το πρωί, ημεδαπή γυναίκα αφαίρεσε από έτερη ημεδαπή, δυο τσάντες που περιείχαν προϊόντα, αξίας 109 ευρώ, επιβιβάστηκε άμεσα σε όχημα που την ανέμενε ο συλληφθείς και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα