Τραγική σύμπτωση η αυτοκτονία των δύο αστυνομικών την ίδια μέρα 

12.06.2023 / 21:45
ka 57

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η διπλή αυτοκτονία αστυνομικών στην Κρήτη, την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο αστυνομικοί βρέθηκαν νεκροί με διαφορά λίγων ωρών στο Λασίθι και, όπως είναι λογικό, η πρώτη σκέψη ήταν μήπως οι τραγικοί θάνατοι συνδέονται μεταξύ τους.

Ωστόσο, από πολύ νωρίς έγινε γνωστό ότι πρόκειται για μία τραγική σύμπτωση με δύο άνδρες της ελληνικής αστυνομίας να βάζουν τέλος στη ζωή τους την ίδια ημέρα στο ίδιο μέρος.

Ο πρώτος αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα κρεμασμένος στην πόρτα του σπιτιού του, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και η σορός του δεύτερου αστυνομικού εντοπίστηκε σε ελαιώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αστυνομικοί αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και έπαιρναν άδειες συνεχώς.

Ο ένας υπηρετούσε σε τμήμα σχετικό με το προσωπικό στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα και είχε μεταβεί στην Κρήτη όπου λίγο αφότου έφτασε στο νησί, έθεσε τέλος στη ζωή του.

Ο δεύτερος εργαζόταν στο τμήμα με τα σκυλιά της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολείται με τα ναρκωτικά και τα εκρηκτικά. Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το ΒΗΜΑ» και «Τα ΝΕΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο αστυνομικός που εργαζόταν στο αεροδρόμιο, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του με τον σκύλο της ΕΛ.ΑΣ., είχε αντιμετωπίσει προκλητική συμπεριφορά από τον εκπαιδευτή του και μάλιστα είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο σχετικό βίντεο.

Μάλιστα στο σημείωμα με το οποίο έδωσε τέλος στη ζωή του φέρεται να αναφέρεται στο συγκεκριμένο περιστατικό και να γράφει πως δεν είναι αυτός που δημοσίευσε το βίντεο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα