Τουρισμός: «Εμφύλιος» ξέσπασε στην επιβατηγό ναυτιλία με επίκεντρο την κρουαζιέρα

14.12.2020 / 13:49
krouaziera

«Εμφύλιος» ξέσπασε στην επιβατηγό ναυτιλία με επίκεντρο την κρουαζιέρα. Η κίνηση του υπουργείου Τουρισμού για τη δημιουργία Συμβουλίου Ανάπτυξης Κρουαζιέρας ενώ υπάρχει ήδη η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας την οποία ανασυγκρότησε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις. Πολλώ δε μάλλον όταν δεν κλήθηκε η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ).

Αυτό είναι το ένα μέρος της ιστορίας. Υπήρξε όμως και συνέχεια αφού σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ΕΕΚΦΝ έγινε παρέμβαση υπερ του υπουργείου Τουρισμού από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) από την οποία έχει αποσχισθεί η ΕΕΚΦΝ πριν σχεδόν 10 χρόνια.

Είναι φανερό ότι η κόντρα αυτή για την κρουαζιέρα θα έχει και συνέχεια. Η ΕΕΚΦΝ έστειλε ανακοίνωση όπου καταφέρεται κατά του ΣΕΕΝ χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την παρέμβασή του και τονίζει ότι “ο ΣΕΕΝ είναι εντεταγμένος να ασχολείται καθαρά με τα θέματα ακτοπλοΐας που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι κρίσιμα και επείγοντα για επίλυση και η ΕΕΚΦΝ να ασχολείται και να δραστηριοποιείται καθαρά με θέματα του τομέα της κρουαζιέρας.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα