Τούνη για το Νουνίτο της: «Δεν ξέρω ποια σκύλα μου το μάτιαξε»(ΒΙΝΤΕΟ)

31.03.2023 / 9:25
ΤΟΥΝΗ

Δεν πέρασε και πολύ καλά από χθες το βράδυ η Ιωάννα Τούνη καθώς το μωρό της, ο τριών μηνών γιος της, ο Νουνίτο όπως τον αποκαλεί μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου χαϊδευτικά, ήταν ανήσυχος και δεν την άφησε ούτε στιγμή να ξεκουραστεί. 

Η όμορφη influencer και νέα μανούλα ταξίδεψε για δουλειές στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη όπου έτσι και αλλιώς μοιράζει τη ζωή της και φυσικά μαζί της πήρε και τον γιο της καθώς τον θηλάζει ακατάπαυστα κατά τη διάρκεια της μέρας και έτσι δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψει μόνη.

Δυστυχώς όμως ο μικρός ήταν ανήσυχος από χθες που έφυγαν μαζί για βόρεια με πτήση για το αεροδρόμιο Μακεδονία. Έτσι, σε ένα βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε:

«Αχ ηρεμία. Χριστέ μου τι ευτυχία είναι αυτή. Τι πάθανε τα αυτάκια μου, τι πάθανε τα χεράκια μου. Δεν μπορούσε να ηρεμήσει το μωρό με τίποτα. Μέχρι και τώρα που κάνω αυτό εδώ το στόρι. Δεν ξέρω ποια σκύλα συμπεθέρα μου το μάτιαξε στην πτήση. Όλα καλά τώρα. Ιωάννα πάρε αναπνοές».

Δύσκολη μέρα για τους νέους γονείς, αλλά η νύχτα ακόμη δυσκολότερη. Το Νουνίτο ξυπνάει ακόμη 6-10 φορές μέσα στο βράδυ, το θηλάζω και απλά θέλει πιπίλα», έγραψε η Ιωάννα Τούνη σε άλλη ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα