Του ζήτησε να χωρίσουν επειδή δεν είχε οργασμό για 17 χρόνια

13.06.2023 / 19:40
shutterstock_148287620-1024x682-1

Δεν είχε ποτέ οργασμική εμπειρία στην διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων κατά τη διάρκεια του γάμου τους, καθώς και ότι «ήταν σε μία διαρκή ένταση».
Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε μια 39χρονη σε βάρος του 50χρονου συζύγου της και ο λόγος είναι επειδή δεν είχε καταφέρει να έρθει σε οργασμό 17 χρόνια.

Όπως αναφέρεται στην αγωγή διαζυγίου, ο λόγος χωρισμού είναι ότι επήλθε «ισχυρός κλονισμός λόγω μη εκπληρώσεως συζυγικών καθηκόντων».

Όπως αναφέρει η γυναίκα, δεν είχε ποτέ οργασμική εμπειρία στην διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων κατά τη διάρκεια του γάμου τους, καθώς και ότι «ήταν σε μία διαρκή ένταση».

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τον Φεβρουάριο του 2024. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του 50χρονου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, «αντιμετωπίζουμε ένα καλογραμμένο δικόγραφο, που οι λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι πολύ συγκεκριμένες.

Πώς μπορεί να αποδειχτεί;
Θεωρώ πως αυτά το κάνει για να ενισχύσει την αγωγή διαζυγίου» ανέφερε ο κ. Φοίβος Στρουγγάρης αρχικά τονίζοντας εν συνεχεία ότι το βασικό ερώτημα που ανακύπτει είναι πώς μπορεί να αποδειχθεί στην δικαστική αίθουσα ότι η σύζυγος δεν είχε οργασμό… και μάλιστα για 17 συναπτά έτη.

Από την πλευρά του ο 50χρονος σύζυγος έκπληκτος ανέγνωσε την αίτηση διαζυγίου, ο οποίος από είπε ότι «η επιχειρηματολογία της είναι ψευδής και αστεία. Εύχομαι να επικρατήσει το ήθος και η λογική. Η επιθυμία της να θίξει τον ανδρικό εγωισμό μου “έπιασε” για λίγα λεπτά: θυμήθηκα όσα ζήσαμε παρέα και λυπήθηκα και για τους δυο μας», ανέφερε ο άντρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα