Τομ Κρουζ: Γιατί δεν  έχει δει την κόρη του Σούρι εδώ και δέκα χρόνια

24.03.2023 / 7:48
tom-cruise-top-gun

Η Σούρι Κρουζ, κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς είναι ένα 17χρονο δυναμικό κορίτσι που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις ανώτερες σπουδές της. Έχει μάλιστα αποφασίσει να ακολουθήσει τον χώρο της μόδας, ψάχνοντας για το πανεπιστήμιο εκείνο που θα της χαρίσει τα εφόδια για να βρεθεί κάποια στιγμή στην κορυφή του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει.

Παρ’ όλα αυτά, και αυτή η σημαντική στιγμή στη ζωή της θα είναι μακριά από τον διάσημο πατέρα της ο οποίος μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό μητέρα της Σούρι, την Κέιτι Χολμς, έπαψε πλέον να έχει επαφές μαζί της.

Λέγεται ότι στη μυστική συμφωνία διαζυγίου που έκανε το άλλοτε ζευγάρι, ένας όρος ήταν και αυτός. Να μην έχουν επαφές πατέρας και κόρη ενώ οι φήμες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό να πληρώνει στην άλλοτε σύζυγό του Κέιτι Χολμς 400.000 δολάρια το μήνα μέχρι η Σούρι να γίνει 18 ετών. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν επίσης πως ο Τομ συμφώνησε να πληρώσει όλα τα έξοδα της Σούρι, συμπεριλαμβανομένων «ιατρικών, οδοντιατρικών, ασφαλιστικών, εκπαιδευτικών, κολεγιακών και άλλων εξωσχολικών εξόδων».

Σενάρια που ακούγονταν τελευταία για την περίεργη σχέση πατέρα και κόρης, έλεγαν ότι ένας από τους λόγους που ο Τομ Κρουζ έχει κρατήσει τόσο μεγάλη απόσταση και για τόσα χρόνια από την κόρη του είναι η ιδεολογία που έχει αποκτήσει από τότε που ασπάστηκε τη Σαηεντολογία.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η συγγραφέας Σαμάνθα Ντομίνγκο είχε δηλώσει στο US Weekly πως ο διάσημος ηθοποιός λόγω της αίρεσης στην οποία έχει προσχωρήσει, απαγορευόταν να έχει σχέση με την Σούρι επειδή η κόρη του δεν ανήκει στη Σαηεντολογία. Ο λόγος είναι ότι εξαιτίας της πίστης της εκκλησίας στη μετενσάρκωση, δεν θα θεωρούσαν την Σούρι ως κόρη του Τομ. Αντίθετα, θεωρούν τη Σούρι ως «ένα πνευματικό ον στο σώμα της κόρης του Τομ».

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ο διάσημος ηθοποιός έχει πολύ στενές σχέσεις με τα υιοθετημένα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Νικόλ Κίντμαν, την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ που έχουν ασπαστεί τη Σαηεντολογία.

Κόνι Μεταξά για τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα