Τόκιο 2020: Τρία μέλη της ελληνικής αποστολής σε καραντίνα – Ήρθαν σε επαφή με κρούσμα

23.07.2021 / 16:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
6a154be4a08bb3a8c65a3f709d2669a6_L

Τρία μέλη της ελληνικής αποστολής ήρθαν πιθανότατα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την Αθήνα στην Ιαπωνία. Αυτό σημαίνει ότι και τα τρία άτομα βρίσκονται σε αυξημένη επιτήρηση και σε υποχρεωτική καραντίνα μίας εβδομάδας, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ιαπωνίας και της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020».

Σημειώνεται ότι τα τρία μέλη της αποστολής δεν εμφανίζουν συμπτώματα και όλα τα τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί, είναι αρνητικά.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Ιαπωνικής Κυβέρνησης και της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020», ενημερώθηκε ότι τρία μέλη της ελληνικής αποστολής βρίσκονται σε αυξημένη επιτήρηση λόγω πιθανής επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την Αθήνα στην Ιαπωνία. Και τα τρία μέλη της αποστολής δεν εμφανίζουν συμπτώματα και όλα τα τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί είναι αρνητικά. Το Αρχηγείο είναι σε στενή επαφή με την Οργανωτική Επιτροπή αλλά και με τα μέλη της ελληνικής αποστολής προκειμένου να μην υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα