Το ξέσπασμα του γιου της Χαράς: “Θέλω να γίνουν τα πάντα για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι”

24.05.2024 / 22:07
ka15

Με ένα κολλάζ φωτογραφιών αποχαιρέτησε την μητέρα της στα social media η κόρη της 57χρονης γυναίκας από την Πάτρα που πήγε για μια αισθητική επέμβαση και κατέληξε να χάνει τη ζωή της λίγες ώρες αργότερα.

Την ίδια ώρα για πρώτη φορά ο γιος της 57χρονης γυναίκας ξεσπά στο Live News«Κάθε μέρα αυτό που σκέφτομαι και θέλω είναι να μην υπάρξουν ανάλογες περιστάσεις σε κανέναν άνθρωπο. Θέλω να γίνουν τα πάντα για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», είπε ο γιος της 57χρονης.

Αυτά τα δύο παιδιά ακόμα δεν ξέρουν από τι πέθανε η μητέρα τους. Αν έφταιγε η επέμβαση, αν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας ή αν χάθηκε πολύτιμος χρόνος στις ώρες που ακολούθησαν καθώς η γυναίκα αυτή πήγε σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία χωρίς να λάβει καμία απάντηση για το τι συνέβαινε στον οργανισμό της.

Στο Ιπποκράτειο οι γιατροί εντόπισαν στην ασθενή αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια. Στο άκουσμα αυτού του ευρήματος, η 57χρονη καλεί και πάλι τον πλαστικό χειρουργό και αυτήν την φορά τον εντοπίζει.

«Φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει», φέρεται να είπε ο γιατρός στην 57χρονη.Όπως ήταν φυσικό, η 57χρονη κάνει αυτό που της λέει ο γιατρός της.

Φεύγει από το Ιπποκράτειο και πάει στο ιδιωτικό νοσοκομείο που εργάζεται. Στο μεταξύ  η γυναίκα θα εμφανίσει για πρώτη φορά εξάνθημα στο πόδια. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που οι γιατροί της συνέστησαν να γίνει τρίπλεξ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα