Το σπουδαίο ιεραποστολικό έργο στη Μητρόπολη Κινσάσας της Κεντρικής Αφρικής

15.06.2023 / 12:18
dav

Σε ανακοίνωση από τον Ιεραποστολικό Σύλλογο «Ιερός Χρυσόστομος» αναφέρονται τα εξής: «Δοξάζουμε   τον   Θεό   που   μας αξίωσε να προβούμε στην Β’ έκδοση του Περιοδικού «Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ», προκειμένου και με αυτό τον τρόπο, να πληροφορήσουμε τους αδελφούς μας όπου γης, για το σπουδαίο ιεραποστολικό έργο που επιτελείται στην Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας της Κεντρικής Αφρικής, ώστε και εκεί πλέον, να διαδοθεί ο λόγος του Ευαγγελίου του Χριστού.

Η Συντατική Ομάδα της παρούσης εκδόσεως, επιθυμεί και ευελπιστεί μέσα από την παρουσίαση του πνευματικού, κατηχητικού, κοινωνικού, φιλανθρωπικού και εν γένει ιεραποστολικού έργου, του δραστήριου και κατά πάντα άξιου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κινσάσας κ. Θεοδοσίου, να μας καταστήσει όλους, μικρούς και μεγάλους, κοινωνούς της αγωνίας και των οραματισμών του, και να μας ευαισθητοποιήσει, καλώντας μας, σε πνευματικό συναγερμό και σε μια πανανθρώπινη πανστρατιά αγάπης, ώστε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, να συνδράμουμε αποτελεσματικά από την πνευματική μας έπαλξη, είτε προσευχητικά, που είναι το σπουδαιότερο, αλλά είτε και με υλική βοήθεια, που κρίνεται άμεσα απαραίτητη και αναγκαία.

Ελάτε λοιπόν, να συνταξιδέψουμε με ζήλο ιερό και ενθουσιασμό ιεραποστολικό, αγαπητοί μου αναγνώστες, μέσα από τις σελίδες της παρούσης εκδόσεως, στα φωτεινά μονοπάτια, της Μαύρης Αφρικανικής Ηπείρου και να γνωρίσουμε εκ του σύνεγγυς, και γιατί όχι να αγαπήσουμε το ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας.

Σας καλούμε με αγάπη και σας προσκαλούμε να έλθετε και εσείς συνοδοιπόροι και αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή. Κανείς δεν περισσεύει! Όλοι σας, όλοι μας, είμαστε απαραίτητοι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα