Το ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket διαθέσιμο και στην Πάτρα

14.11.2021 / 13:44
sklavenitis

Το sklavenitis.gr «έφτασε» στην Πάτρα και ήδη από αρχές Νοεμβρίου εξυπηρετεί το κέντρο και τις γύρω περιοχές.

Με μία επίσκεψη στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone οι καταναλωτές της αχαϊκής πρωτεύουσας μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρουν περισσότερους από 13.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης σε τιμές τόσο φθηνά όσο πουθενά, να επιλέξουν τα προϊόντα που χρειάζονται και να τα παραλάβουν στον χώρο τους, σε ημέρες και ώρες που τους εξυπηρετούν.

Επιπλέον, οι Πελάτες του sklavenitis.gr έχουν την δυνατότητα να διαμορφώσουν τη λίστα αγορών τους, να αποθηκεύσουν τα αγαπημένα τους είδη και να επισκεφτούν τις ειδικές συλλογές όπως οι «προσφορές» και τα «ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα».

Σημειώνεται πως το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας δέχεται παραγγελίες όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας και διαθέτει όλους τους τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα. Οι παραδόσεις είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€ και οι καταναλωτές της περιοχής έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν την παραγγελία τους Δευτέρα έως Σάββατο, 8:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ.

Εστιάζοντας στην παροχή αρίστης εξυπηρέτησης τόσο στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket όσο και στα φυσικά καταστήματα, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προσφέρει σταθερά μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε τιμές τόσο φθηνά όσο πουθενά, με στόχο να κάνει την καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών καλύτερη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα