Το σκεπτικό και το μήνυμα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού

06.01.2021 / 10:40
3617562

Είναι ένα διαφορετικό Πατρινό Καρναβάλι αυτό που έρχεται μπροστά μας, στην ανατολή του 2021, εν μέσω πανδημίας, καραντίνας, περιοριστικών μέτρων και εμβολίων.

Είναι όμως Καρναβάλι και αυτό θα επιδιώξουν να δείξουν στην Πάτρα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα οι εκδηλώσεις που ετοιμάζει πυρετωδώς ο Καρναβαλικός Οργανισμός και το επιτελείο του.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της διοργάνωσης του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, οι εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν θα έχουν και ένα επιπλέον στόχο, τη μεταφορά ενός μηνύματος αισιοδοξίας και χαράς σε όλο το πανελλήνιο, δίνοντας του με αυτόν τον τρόπο τη δύναμη και το κουράγιο για να αντέξει, σε αυτό που περνάει.

Όμως θα διαμηνύσουν επίσης και ότι το Πατρινό Καρναβάλι, παρά τα μέτρα που έχουν τεθεί και την απαγόρευση των μαζικών εκδηλώσεων είναι εδώ, ζωντανό και δυνατό, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο όπου το γέλιο και η χαρά, σίγουρα δεν είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της εποχής.

Οι εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν θα αφορούν και θα εντάσσονται σε διάφορα πεδία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, από το θέατρο και τον κινηματογράφο, έως τη μουσική, τον Καραγκιόζη και τον χορό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα