Πάτρα: Αναβάλλεται η επίσκεψη Θεοδωρικάκου

22.10.2021 / 11:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
theodorikakos

Νεότερα: Αναβάλλεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκου στην Πάτρα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό πότε τελικά ο Υπουργός θα επισκεφθεί την περιοχή μας.

Προηγούμενη Ανάρτηση :Λόγω αυξημένων υποχρεώσεων στην Αθήνα ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη  Θεοδωρικάκου δεν θα βρεθεί την Παρασκευή στην Πάτρα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο αλλά τελικά θα έρθει το πρωί του Σαββάτου.

Οπως έγινε γνωστό ο κ. Θεοδωρικάκος στις 11 το πρωί του Σαββάτου, θα παραστεί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, τους ελέγχους και την πιστή εφαρμογής τους.

Τον κ. Θεοδωρικάκο θα συνοδεύει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Μέσα από επαφές που θα έχει με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ και τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη,  αναμένεται να ανακοινώσει  την κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο ΚΕΤχ, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα