Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου, το «Φεστιβάλ στις γειτονιές»

15.07.2022 / 7:51
ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΣΤΙΣ-ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ-2022

Έρχεται σε Συχαινά και Άνω Παγώνα

 «Φεστιβάλ στις γειτονιές» συνεχίζει και φέτος το δικό της ξεχωριστό ταξίδι στην πόλη με το μουσικό σκηνικό να μεταφέρεται το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου στα Άνω Συχαινά και στην περιοχή της Παγώνας αντίστοιχα.Στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο των Άνω Συχαινών θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συναυλία με το μουσικό σχήμα των Κώστα και Γιάννη Καραλή.Το βράδυ της Κυριακής το μουσικό σχήμα «Άγκυρα» θα δώσει συναυλία στην «Παγώνα» στο χώρο που στεγάζεται ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Δευτέρα 8 Αυγούστου – Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου. Συναυλία με το μουσικό σχήμα «ΔΙΣ ΑΡΕΣΤΟΙ».Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου – Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων. Συναυλία με το μουσικό σχήμα του Γιάννη Κριβέρη.Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης (Ζαρουχλεΐκων). Συναυλία με το μουσικό σχήμα του  Σάκη Καντά.

*Το μουσικό σχήμα της πόλης «BANDA MORENA» θα συμμετάσχει στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα