Το Πάσχα θέλει… πατρίδα – Όπου φύγει, φύγει μέσω ΚΤΕΛ – Αύξηση των δρομολογίων εντός και εκτός Αχαΐας

10.04.2023 / 21:37
ka 57

Αύξηση των δρομολογίων που ξεπερνάει το 40% και έχει μια συνεχώς αυξητική τάση σημειώνεται αυτές τις μέρες λόγω του Πάσχα στον Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαϊας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σταθμάρχης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ζαχαρίας Κωσταντέλος στο Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη η κίνηση είναι αυξητική από το Σαββατοκύριακο και μετά, τότε που αναχώρησαν δεκάδες φοιτητές για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους Πάσχα, ενώ πλέον τη σκυτάλη έχουν πάρει οικογένειες που φεύγουν για τα χωριά τους για αυτές τις μέρες.

Για αυτό το σκοπό το Υπεραστικό ΚΤΕΛ έχει προχωρήσει σε αύξηση των δρομολογίων του προς μέρη που αφορούν την ορεινή Αχαΐα, αλλά και αυτά της Ηλείας και της Αρκαδίας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

Επίσης πιο συχνά θα είναι αυτές τις μέρες τα δρομολόγια προς Καλάβρυτα και Αίγιο, ανάλογα πάντα με τη ζήτηση, ενώ ήδη υπάρχει μια σημαντική αύξηση των δρομολογίων προς Αθήνα, αλλά και άλλες πόλεις όπως η Λάρισα, η Λαμία, τα Γιάννενα, ο Βόλος, η Καλαμάτα κτλ.

Μαζί με αυτούς που φεύγουν στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ συγκεντρώνονται και αυτοί που έρχονται προς τα μέρη μας για Πάσχα, κυρίως ετεροδημότες από την Αθήνα και τον Πειραιά.

«Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού προς την εταιρεία μας και εμείς από την πλευρά τους ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να εξυπηρετήσουμε αυτόν τον κόσμο» αναφέρει ο κ. Κωνσταντέλος.

Σημειώνουμε ότι η κίνηση θα κορυφωθεί από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα