Το οργισμένο μήνυμα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη: Κανείς δε θα κάτσει φρόνιμα

09.02.2021 / 23:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κι 31

Εμαι βαθιά πικραμένος και απογοητευμένος, διότι πιστεύω ότι το μεγάλο θύμα θα είναι το ίδιο το θέατρο. Το θέατρο δεν είναι μια δουλειά, είναι μια αποστολή και δεν θα ήθελα να τραυματιστεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή.

Αυτά τα θέματα θέλουν προσοχή. Πάντα ελλοχεύει η κοινωνική υποκρισία. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που υπέφεραν και υποφέρουν. Δυστυχώς η βία υπάρχει παντού» απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Καθημερινή ο Στάθης Λιβαθινός αναφορικά με την άσκηση και την κατάχρηση εξουσίας.

Η απάντηση αυτή του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Στάθη Λιβαθινού έκανε εξόργισε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ο οποίος απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Θύματα είναι μόνο οι άντρες και οι γυναίκες που έχουν υποστεί βία! Το θέατρο δεν θα πάθει τίποτα και θα συνεχίσει να επιβιώνει κι όταν εμείς γίνουμε σκόνη κ. Λιβαθινέ. Και όχι η βία δεν είναι παντού, είναι στο χέρι μας να μην είναι πουθενά.

Σκέφτομαι τους νέους ηθοποιούς αλλά και την υπόληψη των παλαιότερων και ελπίζω να μην επικρατήσει ο κυνισμός, γιατί οδηγεί στην καταστροφή. Το Εθνικό Θέατρο πρέπει, χαμηλόφωνα καμιά φορά, να κρατάει τη θέση του και τη στάση του στις καρδιές των ανθρώπων.

Όχι, κ. Λιβαθηνέ το ΕΘΝΙΚΟ οφείλει να βροντοφωνάζει και να προστατεύει τους νέους ηθοποιούς! Η αλήθεια και η τόλμη δεν είναι κυνισμός! Κανείς δε θα κάτσει φρόνιμα πια κι αν κάποιος δεν το αντέχει, ας κάτσει αυτός φρόνιμα» απάντησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα