Το νερό φέρνει “φωτιές” – “Εκεί που ξεκινάει ο παραλογισμός” αναφέρει η “Πάτρα Ενωμένη”

23.06.2022 / 12:26
ka 10

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» τονίζονται τα εξής: « Όταν η απρόσκοπτη παροχή νερού στους δημότες της πόλης μας θεωρείται, από τη Δημοτική Αρχή, δυσεπίλυτο πρόβλημα τότε σταματάει η λογική και αρχίζει ο παραλογισμός.

Ο Δήμαρχος Πατρέων  κ. Πελετίδης αρνήθηκε να αναλάβει πρωτοβουλίες, ως έχει υποχρέωση άλλωστε, για να συνδεθεί η Κοινότητα Κρήνης με τον αγωγό ύδρευσης του φράγματος Πείρου Παραπείρου, για να λυθεί το απαράδεκτο πρόβλημα της λειψυδρίας.

Η αντιπολίτευση έθεσε το θέμα, με εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κωνσταντίνου Σβόλη, αλλά για τη Δημοτική Αρχή τα αυτονόητα θεωρούνται πολυτέλεια.

Η εισήγηση, όμως, υπερψηφίσθηκε από την αντιπολίτευση και ο Δήμαρχος υποχρεούται τώρα  να πράξει, να αξιώσει και να διεκδικήσει την ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων της Κρήνης για άφθονο και ποιοτικό νερό.

Οι Δήμαρχοι, κύριε Πελετίδη, δεν κρίνονται από την απραξία και από τα στείρα και αναποτελεσματικά ιδεολογικά αφηγήματα, αλλά από το τελικό αποτέλεσμα πράξεων και ενεργειών προς όφελος των πολιτών».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα