Το νέο Pro εντελώς δωρεάν – Θα μετονομαστεί σε eFootball

21.07.2021 / 16:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
eFootball

Οι φήμες τελικά ήταν αληθινές, το νέο Pro έρχεται εντελώς δωρεάν για όλους. Βέβαια, δεν είναι σωστό να το αποκαλούμε Pro, ούτε PES, ούτε καν Winning Eleven. Αναλυτικότερα, η Konami αποκάλυψε μόλις το eFootball, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το Φθινόπωρο.

Ναι, το franchise αλλάζει μια για πάντα όνομα και πλέον θα ονομάζεται απλά eFootball. Η εταιρία επισημαίνει πως έχει δημιουργήσει μια νέα μηχανή ποδοσφαίρου, με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα animations και ανανεωμένα game commands, για να πετύχει αυτό που φιλοδοξούσε πάντα. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνά τα όρια του PES, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας και έτσι δικαιολογείται η ολοκληρωτική αλλαγή ονόματος.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το παιχνίδι βασίζεται στην Unreal Engine, με προηγμένα γραφικά και τετραπλάσια animations σε σχέση με πέρυσι. Η Konami έχει αναπτύξει και μια νέα Motion Matching τεχνολογία για τα animations, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες και όχι μόνο στις next-gen κονσόλες.

Eντελώς δωρεάν και μελλοντικά παντού cross-platform

Μέρος του νέου οράματος της Konami είναι το ποδόσφαιρο να είναι δωρεάν για όλους, προωθώντας το παιχνίδι με το #SetFootballFree. Έτσι, το νέο eFootball θα είναι free to play σε πολλές πλατφόρμες και στο άμεσο μέλλον θα γίνει ολοκληρωτικά cross-platform, υποστηρίζοντας ακόμα και αγώνες μεταξύ κονσολών και κινητών.

Τέλος, το eFootball θα είναι ένα παιχνίδι που θα εξελίσσεται και έτσι ήδη η Konami έχει ετοιμάσει ήδη το roadmap των χαρακτηριστικών που οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μελλοντικά. Συγκεκριμένα, μέσα στο φθινόπωρο θα έρθουν στο παιχνίδι τα Online Leagues και το Team Building Mode, καθώς και το νέο Match Pass σύστημα, αλλά και η δυνατότητα για Cross-platform αγώνες μεταξύ PC, Xbox και PlayStation.

Ακολουθεί αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα.

Το eFootball θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10 (PC), Steam (PC), iOS και Android, προσφέροντας γραφικά αιχμής στις κονσόλες νέας γενιάς.

Παρακάτω θα βρείτε και το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα