Το μήνυμα του πιλότου για το 1821: Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας – Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές-BINTEO

25.03.2021 / 10:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÄÏÊÉÌÁÓÔÉÊÇ ÅÐÉÄÅÉÎÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÆÅÕÓ ÔÇÓ ÐÏËÅÌÉÊÇÓ ÁÅÑÏÐÏÑÅÉÁÓ ÓÔÏÍ ÏÕÑÁÍÏ ÔÇÓ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ

Ο σμηναγός Δημήτρης Βολακάκης, ο αρχαιότερος της ομάδας «Ζευς» των F-16, από τη Μοίρα 343 στη Σούδα, της 115 Πτέρυγας Μάχης, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας από τους αιθέρες, κατά τη διέλευση του αεροσκάφους από τον αττικό ουρανό.

Ο επικεφαλής του πρώτου σχηματισμού από τέσσερα F-16 που πέταξαν πάνω από το Σύνταγμα την ώρα της παρέλασης ανέφερε στο μήνυμά του, μεταξύ άλλων: «Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας». «Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές» συμπλήρωσε.

«Στέλνουμε μήνυμα περηφάνιας και σιγουριάς. Πάνω από τα σύννεφα και πάνω από τις μπλε θάλασσες κάνουμε την γαλανόλευκη ασπίδα…».

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του πιλότου της ομάδας «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας για την 25η Μαρτίου και την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

«Στέλνουμε μήνυμα περηφάνιας και σιγουριάς. Πάνω από τα σύννεφα και πάνω από τις μπλε θάλασσες κάνουμε την γαλανόλευκη ασπίδα…Χρόνια Πολλά Πατρίδα! Χρόνια Πολλά Έλληνες!», ήταν το μήνυμα του πιλότου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα