Το μήνυμα της Χριστίνας Αλεξοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

07.04.2021 / 8:56
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Χριστίνα Αλεξοπούλου - Βουλή

Το μήνυμα της Χριστίνας Αλεξοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας αποκτά αδιαμφισβήτητα μια ξεχωριστή σημασία. Η ανθρωπότητα διανύει μια πρωτόγνωρη στην ιστορία της περίοδο, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές όλων μας και που μας υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο,  πόσο  τρωτοί είμαστε και πόσο πολύτιμο και αναντικατάστατο είναι το αγαθό της υγείας.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί αφορμή, για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους εργαζομένους στον τομέα της Υγείας. Στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, στα πληρώματα των ασθενοφόρων και στο διοικητικό προσωπικό των μονάδων υγείας, για τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν για περισσότερο από ένα έτος.

Τώρα πια που η έξοδος από την κρίση της Πανδημίας είναι ορατή, να οπλιστούμε κι εμείς με σύνεση και υπομονή για την τελική προσπάθεια και προτού προβάλουμε με ευκολία την «κόπωση μας ως κοινωνία», να αναλογιζόμαστε την κόπωση όλων αυτών που συνεχίζουν να μάχονται για την δική μας υγεία και ασφάλεια.

            Οι προσπάθειες και οι θυσίες μας, έπιασαν τόπο και παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα άντεξε. Σύντομα, θα επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, σοφότεροι και δυνατότεροι.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα