Παρασκευή, 9.04.2021, 12:55 μμ

Το “Καρναβάλι” – To αντίδοτο του Χορευτικού του Πολιτιστικού Οργανισμού (βίντεο)

05.03.2021 / 23:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
dete-featured

Ο Υπεύθυνος Χορευτικού Τμήματος,  Χρήστος Γιαννόπουλος, αναφέρει:

«Το καρναβάλι» ένα τραγούδι που θεωρούμε ότι  αντιπροσωπεύει την στάση του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πάτρας όλα αυτά τα χρόνια απέναντι  στον εκφυλισμό και την εμπορευματοποίηση των πάντων και ιδιαίτερα του αγοραίου πολιτισμού που μάρτυρες της κατάντιας του γινόμαστε όλοι σήμερα.

 Ένα τραγούδι που μας προτρέπει να οραματιζόμαστε και ν΄ αγωνιζόμαστε για να  δούμε την κοινωνία μας δημιουργική κι΄ ευτυχισμένη αντλώντας δύναμη από το παράδειγμα αυτών των γυναικών  που αγωνίστηκαν για το δίκιο, αφιερώνοντας την ίδια τους την  ζωή. 

Όλες τους φυλακισμένες για τα πολιτικά τους πιστεύω αγωνιζόμενες για καλύτερη ζωή, προσδοκώντας την μέρα που θα ζουν ελεύθερες σε ένα αλλιώτικο κόσμο.

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που περνάμε για μας είναι φάρος για το πως πρέπει ν΄ αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της σημερινής βάρβαρης πραγματικότητάς που μας έχει επιβάλλει ένα απάνθρωπο σύστημα, ποδηγετώντας κάθε έννοια ελεύθερης έκφρασης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ένα μεγάλο μπράβο  στην μαέστρο Δήμητρα Αψόμωτου στα μέλη της ορχήστρας μας πλήκτρα Γεώργιος Ηλιόπουλος, κιθάρα Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ηλεκτρική κιθάρα Μάκης Κυριαζής, Ντραμς, Νίκος Παπαδημητρόπουλος και την Ιωάννα Ζιάκου για την υπέροχη ερμηνεία της στους μουσικούς που συνεργάστηκαν μαζί μας  programing/sound design/keyboards Παναγιώτης Πετρίδης, κρουστά Χρήστος Παγκόπουλος, τούμπα Παναγιώτης Καμβυσίδης, τρομπέτα Περικλής Αλιώπης. Να ευχαριστήσουμε τον Περικλή Αλιώπη για την βοήθειά του που είχε την οργανωτική και καλλιτεχνική επιμέλεια. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο

 στον Καρναβαλικό Οργανισμό Δήμου Πάτρας που παλεύει να προσδώσει το πραγματικό νόημα στο Πατρινό Καρναβάλι.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα