«Το Φεστιβάλ στις γειτονιές» αφήνει το δικό του αποτύπωμα

11.09.2023 / 13:32
JHN_2070

Η μουσική, ο χορός, το τραγούδι και το θέατρο «Σκιών» «πλημμύρησαν» την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9  Σεπτεμβρίου τις συνοικίες της «Νεάπολης» και της Παραλίας Πατρών, με την ενότητα «Το Φεστιβάλ στις γειτονιές» να αφήνει για μία ακόμα φορά το δικό του αποτύπωμα.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στην πλατεία της Νεάπολης σε συνεργασία με τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης πραγματοποιήθηκε  συναυλία με την ορχήστρα του Παναγιώτη Φραντζή. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραλίας-Προαστείου «η Δράση» πραγματοποιήθηκε συναυλία με την ορχήστρα του Γιάννη Τσίλη.

Παράλληλα, «Το φεστιβάλ στις Γειτονιές» το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραλίας – Πατρών «η Αναγέννηση»,  πραγματοποίησε συναυλία με την ορχήστρα «ΚουΤουΡου» και παράσταση θεάτρου σκιών από τον Κωνσταντίνο Λαλιώτη.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη συνοικία της Νεάπολης το παρών έδωσαν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο αντιδήμαρχος  Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Μελετών Έργων Πρασίνου, Καθαριότητας Ανακύκλωσης Νίκος Ασπράγκαθος οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό,  ο αντιπρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Καρναβαλιού Δημήτρης Δημησιάνος, ο υπεύθυνος του Χορευτικού Χρήστος Γιαννόπουλος, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Παραλίας Προαστείου κ. Παύλος Ζαβέρδας.

Στην πλατεία Ζωοδόχου πηγής της Παραλίας Προαστείου όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις από τις 3 Σεπτεμβρίου λειτουργεί υπαίθρια έκθεση με έργα στα οποία αποτυπώνονται γειτονιές της πόλης και τοπόσημά της. Τίτλος της έκθεσης «Ένας μεγάλος περίπατος μνήμης και ονείρου στην Πάτρα του 2023».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα