Το δράμα του κορωνοϊού – Εκείνη γεννούσε και εκείνος άφηνε την τελευταία του πνοή (βίντεο)

25.11.2021 / 20:07
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 11

Την ώρα  έμπαινε στο μαιευτήριο για να γεννήσει και άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που η συζυγός του έπαιρνε πια εξιτήριο από το μαιευτήριο κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό τους.

Την ώρα που επέστρεφε από το μαιευτήριο με το μωρό στην αγκαλιά της, ο σύζυγός της διακομιζόταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Εκεί όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

«Δεν φταίω εγώ αλλά εγώ έχω μείνει χωρίς άντρα στο σπίτι» ανέφερε η σύζυγος του θύματος στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η μαρτυρία της Ευτυχίας συγκλονίζει. Χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της. Την ίδια ώρα ο σύζυγός της εμφάνιζε τα πρώτα συμπτώματα.

«Ο σύζυγος έμεινε στο σπίτι με φαρμακευτική αγωγή με depon και αντιβίωση που μας δώσανε και την ημέρα που πήρα εγώ εξιτήριο εκείνος έμπαινε μέσα στο νοσοκομείο, να κάνει εισαγωγή» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι είχε κλείσει ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο. Δυστυχώς ο 40χρονος όμως δεν πρόλαβε.  «Δεν ήταν αρνητής, είχαν κρατήσει ημερομηνία για Σάββατο να κάνει μαζί με την γυναίκα του γιατί η γυναίκα του θήλαζε, έκανε το μωρό. Και δεν πρόλαβε» σημείωσε ο πεθερός του άτυχου 40χρονου.

«Και οι γιατροί ήταν διστακτικοί να κάνουν οι εγκυμονούσες το εμβόλιο και όπως και ο δικός μου μου είπε «μόλις γεννήσεις και σαραντήσεις και βγεις πήγαινε να το κάνεις» σημείωσε η Ευτυχία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα