Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Έρρικας Πρεζεράκου για το ταξίδι ελπίδας της μικρής Αναστασίας στο Τέξας

14.11.2020 / 22:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
125434950_3611240825566132_1875814244494516680_o

Η ιστορία της έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου, όπως φαίνεται και από τις χιλιάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 7χρονη Αναστασία,, λίγο πριν από τα γενέθλιά της, διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.
Οι γιατροί έδιναν στο παιδί έξι μήνες ζωής, ωστόσο οι γονείς της βρήκαν μια κλινική στο Χιούστον του Τέξας με μεγάλη εξειδίκευση πάνω σε αυτή την ασθένεια.
Σύσσωμος ο κόσμος του διαδικτύου κινητοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν 700.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι και τη θεραπεία.
Η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου απηύθυνε δημόσια έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει και τελικά τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και η μικρή Αναστασία πραγματοποίησε το ελπιδοφόρο ταξίδι.
«Η Αναστασία ξεκίνησε θεραπεία… και το ότι βρίσκεται εκεί το οφείλει στα κύματα της αγάπης σας…στην φροντίδα σας και στην προσευχή σας..
Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια πια… Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ηλιόλουστα πλάσματα .. #prayforourstrongfairy#supportAnastasia», έγραψε, σε ανάρτησή της στο Facebook, η Έρρικα Πρεζεράκου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα