Το Χριστουγεννιάτικο Φορτηγό της Coca-Colaξεκινάει το μαγικό του ταξίδι από την πόλη τηςΠάτρας

30.11.2023 / 15:05
93338514-9B1B-4178-9C6B-2309EFD19152

Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2023 – Το αυθεντικό Χριστουγεννιάτικο Φορτηγό της Coca-Colaξεκινάει και φέτος το πολυαναμενόμενο ταξίδι του στην Ελλάδα με πρώτο σταθμό την Πάτρα, για να μοιράσει σε όλους την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων! Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το Φορτηγό της Coca-Cola μας προσκαλεί να το αναζητήσουμε στην πόλη της Πάτρας και να συμμετέχουμε στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις που φιλοξενεί.

Ελάτε να ζήσετε μοναδικές εκπλήξεις, να ανακαλύψετε κι εσείς τον Αϊ-Βασίλη που κρύβετεμέσα μας, αλλά και να «δεσμευτείτε» με τη δική σας πράξη καλοσύνης και γενναιοδωρίας. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί η Coca-Cola, σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και να συμβάλλετε μέσα από τη συμμετοχή σας προγραμματισμένες δράσεις. Ακόμα όμως κι αν δεν προλάβετε να επισκεφθείτε το φορτηγό, μην ξεχάσετε να το βγάλετε φωτογραφία, μόλις το δείτε στους δρόμους της πόλης και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει η Coca-Cola στο Instagram με δώρο ένα μαγικό ταξίδι. 

Το πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Coca-Cola αυτά τα Χριστούγεννα αποτελείται από δύο δράσεις που στόχο έχουν να εμπνεύσουν την αξία της κοινωνικής προσφοράς.  Η πρώτη δράση, αφορά την ουσιαστική υποστήριξη του «Μπορούμε» στο έργο διάσωσης και προσφοράς περισσότερων από 2,5 εκατ. μερίδων φαγητού σε 350 κοινωφελείς φορείς σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στους φορείς που στηρίζει το «Μπορούμε» στην Πάτρα είναι η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Πατρέων, ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία, Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας, και το Ίδρυμα, Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών. 

Η δεύτερη δράση αφορά την υλοποίηση τουΠρογράμματος «Ένα Ζεστό Κυριακάτικο Γεύμα για Όλους», μέσω του οποίου περισσότεροι από 1.000 άμεσα επωφελούμενοι κοινωνικών δομών των Δήμων Πάτρας,  Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκης και Αθηναίων, θα απολαμβάνουν κάθε Κυριακή και για διάστημα έως τριών μηνών, ένα ζεστό, ολοκληρωμένο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας. Στον Δήμο της Πάτρας το πρόγραμμα αφορά ωφελούμενους του Ασύλου Ανιάτων.

Επισκεφτείτε το site της Coca-Cola για να μάθετε όλες τις πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα και τις στάσεις του φορτηγού και τον διαγωνισμό που τρέχει στο Instagram και ανακαλύψτε κι εσείς τον Αϊ-Βασίλη που κρύβετε μέσα σας!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα