Το 8ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας επιστρέφει ξανά στην Πάτρα

24.07.2023 / 17:07
3811118

Ανοιχτό Κάλεσμα Εθελοντών

Το 8ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 8 έρχεται ακόμη πιο δυναμικό, πιο ανατρεπτικό, πιο δημιουργικό από ποτέ. Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2023, θα μας μεταφέρει και θα μας εξοικειώσει με τον καλλιτεχνικό κόσμο της τέχνης του δρόμου και των τοιχογραφιών (murals).

Η Art in Progress, που τα τελευταία χρόνια στηρίζει το πολύπλευρο έργο της στην κοινωνία των πολιτών και σε ευαισθητοποιημένους πολίτες, χρειάζεται την βοήθειά σου! Κατά τη διάρκεια του ArtWalk η ομάδα της διοργάνωσης ψάχνει για δυναμικά άτομα, γεμάτα δημιουργικότητα, φαντασία, νέες ιδέες και πίστη στο όραμά μας. Όσοι επιθυμούν να ανατρέψουν, έστω και λίγο, την καθημερινότητα της πόλης, σε εθελοντική βάση, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ μέχρι και την Τρίτη, 08 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο του ArtWalk 8, η Art in Progress, έχει προσκαλέσει διάσημους street artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να δημιουργήσουν τοιχογραφίες (murals) σε στοχευμένα σημεία της πόλης και να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά εργαστήρια με παιδιά, νέους και μεγαλύτερους ενήλικες!

Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις! Να γνωρίσετε τους καλλιτέχνες και το έργο τους από κοντά και να συμμετέχετε στα street parties μας!

Το ArtWalk, με πρωτοφανή τρόπο για τα δεδομένα της Ελλάδας, κινητοποιεί ενεργά τους πολίτες δημιουργώντας ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ευφορίας για την μελλοντική εικόνα της πόλης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι σύγχρονες εικαστικές παρεμβάσεις στον δημόσιο αστικό ιστό της πόλης, ακόμα και σε δύσκολες συγκυρίες, μπορούν να καθιερώσουν διεθνώς την Πάτρα ως πόλο έλξης πολιτισμικού τουρισμού μέσω της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της εξωστρέφειας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival).

Σύνδεσμος που οδηγεί στο Ανοιχτό Κάλεσμα Εθελοντών:
https://forms.gle/2mhy5uYAAqnTHjDD7

Η Art in Progress σας καλωσορίζει με περισσότερη θετική ενέργεια και δημιουργική διάθεση από ποτέ!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα