Το 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στην Πάτρα είναι γεγονός – Μήνυμα του η αλληλεγγύη και η ενότητα – ΦΩΤΟ

21.09.2023 / 11:53
ka 9-ink

Το 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στην Πάτρα είναι γεγονός και ξεκίνησε από το πρωί της 21 Σεπτεμβρίου, κρατώντας έως στις 23 Σεπτεμβρίου, σε ένα διήμερο γεμάτο από δράσεις και εκδηλώσεις.

Το Φεστιβάλ που γίνεται θεσμός με ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή πραγματοποιείται στους χώρους  από την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων (Πολιτιστικός Οργανισμός και Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας) και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Ήδη από το πρωί της Πέμπτης εκεί βρίσκεται για να υποδεχθεί τον κόσμο και τους επισκέπτες ο πρόεδρος της Περιφερειακή ς Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων, Αντώνης Χαροκόπος.

Το 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στην Πάτρα είναι γεγονός - Μήνυμα του η αλληλεγγύη και η ενότητα - ΦΩΤΟ 4

Σκοπός είναι η προβολή του σημαντικού και πολύτιμου έργου των φορέων της κοινωνίας των πολιτών, η διάδοση των αξιών της αλληλεγγύης, της ενότητας και της συνεργασίας σε ένα μεταβαλλόμενο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον, η ανταλλαγή καλών πρακτικών σε θέματα υγείας και κοινωνικής προστασίας, η ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης κ.α.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία διοργανώνει ενημερωτική εκστρατεία για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσέγγιση και στην παρότρυνση των νέων με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την καλλιέργεια της αιμοδοτικής συνείδησης.

Το 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στην Πάτρα είναι γεγονός - Μήνυμα του η αλληλεγγύη και η ενότητα - ΦΩΤΟ 5
Το 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στην Πάτρα είναι γεγονός - Μήνυμα του η αλληλεγγύη και η ενότητα - ΦΩΤΟ 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα