Τήρησε και φέτος το έθιμο ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών (φωτό)

26.12.2021 / 15:23
IMG_20211224_30491

Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, γεμάτη μελωδίες και ανταλλαγή ευχών, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών τηρώντας τα έθιμα του τόπου μας, έψαλε και εφέτος τα Ηπειρώτικα Κάλαντα στο Δήμο και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η αρχή έγινε από το Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου αντιπροσωπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων μελών από τα τμήματα του Συλλόγου μας (τραγούδια της παρέας, χορευτικά, ηπειρώτικο πολυφωνικό σχήμα) και υπό την καθοδήγηση των Φάνη και Γιώτα Μάντζου, έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα ηπειρώτικα κάλαντα, παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, κ. Κώστα Πελετίδη, Αντιδημάρχων και διοικητικού προσωπικού του δημαρχείου.

Ακολούθησε επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Φαρμάκη Νεκτάριο, παρουσία του Εκτελεστικού γραμματέα, κ. Γιώργου Σύρμου, του διευθυντή του γραφείου του Περιφειάρχη κ. Γιάννη Μάκκα, ειδικών συνεργατών και στελεχών της Π.Δ.Ε.. Τέλος, η αντιπροσωπεία έψαλε τα κάλαντα και στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Φωκίωνα Ζαΐμη, παρουσία στελεχών του γραφείου του.

Στους ανωτέρω φορείς της πόλης μας προσφέρθηκαν από τον Πρόεδρό μας, κ. Χάιδα Αλέξανδρο, τοπικά ηπειρώτικα εκλεκτά προϊόντα, που με φροντίδα είχε επιμεληθεί η Εφορία Κυριών, ενώ αντίστοιχα λάβαμε πληθώρα κερασμάτων. 

Την αντιπροσωπεία του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών συνόδευαν, εκτός των ανωτέρω συντονιστών της χορωδίας, η Μαντώ Κάτσιου, Έφορος ΠΠΗΚ, η χοροδιδασκάλισσα Ελευθερία Λάμπρη, η Έφορος Κυριών, Φωφώ Τσόλκα, και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Τσόλκας Ελευθέριος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη εορταστική αυτή δράση και τους Εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα