Την Πέμπτη η συνέντευξη τύπου για την δράση «Συμμαχία για την Υγεία»

18.05.2022 / 15:14
platnoas_karvelis

Το πρωί της Πέμπτης θα γίνει η συνέντευξη τύπου για την δράση «Συμμαχία για την Υγεία» που αφορά τους δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους κατά του covid 19 που πραγματοποιούνται καθημερινά και την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας κατά την πανδημία.

Ανακοίνωση για τη συνέντευξη τύπου εξέδωσε και το επιμελητήριο Αχαΐας που αναφέρει: «Σας προσκαλούμε την Πέμπτη  19 Μαΐου και ώρα 11:00 στη Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Ρ. Φεραίου 58), από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη και τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από τη συνεργασία των δύο φορέων στο πλαίσιο της δράσης «Συμμαχίας για την Υγεία» που αφορά τους δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους κατά του covid 19 που πραγματοποιούνται καθημερινά και την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας κατά την πανδημία, που τα υγειονομικά πρωτόκολλα καθιστούσαν δύσκολη την προσέγγιση του κοινού στα νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα