Παρασκευή, 4.12.2020, 8:23 μμ

Τηλεκπαίδευση: «Ανήκω στη ΝΔ» απαντά ο κοινοτάρχης Πεύκης που τον κατηγορεί η Πειραιώς ότι «έστησε» τη φωτογραφία

20.11.2020 / 11:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
peuki-mathites-tilekpaideusi1-1-1024x495

«Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία δεν είναι στημένη η φωτογραφία με τα παιδιά που κάνουν μάθημα στο καφενείο γιατί δεν έχουν internet», ήταν η ηχηρή απάντηση του κοινοτάρχη του χωριού Πεύκη και ιδιοκτήτη του καφενείου, η αυλή του οποίου έχει μετατραπεί σε σχολική αίθουσα.

Ο Γρηγόρης Ξουλεής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι ανήκει στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος και ότι δεν έστησε όπως τον κατηγορούν από την Πειραιώς, τη φωτογραφία με τα παιδάκια που κάνουν τηλεμάθημα στο καφενείο του για να βλάψει την κυβέρνηση.

Έτσι, για ακόμη μία φορά, όπως όλα δείχνουν, καταρρίπτεται το κομματικό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία βλέπει κομματικές σκοπιμότητες κάθε φορά που κάποιος πολίτης καταγγέλλει κάτι, σκεύδοντας να ανακοινώσει ότι προσπαθούν να βλάψουν την κυβέρνηση!

Δυστυχώς όμως, η επικοινωνιακή διαχείριση των ζητημάτων που ανακύπτουν δεν είναι πάντα επικερδές μέσο, και αντί να χάνεται πολύτιμος χρόνος για μικροπολιτικά παιχνίδια, η κυβέρνηση οφείλει να μεριμνήσει για όλα τα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στο μάθημά τους.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα