Τι προβλέπουν τα  ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου

31.03.2023 / 7:50
images

Κριός: Ο απόηχος της χθεσινής μέρας είναι ακόμα ορατός και αυτό το βιώνουν τόσο τα πρόσωπα της οικογένειας όσο και οι επαγγελματικοί σας συνεργάτες. Η συμπεριφορά σας δεν είναι καλή απέναντί τους και καλά θα κάνετε να είστε πιο ψύχραιμοι.

Ταύρος: Ακόμα μία μέρα που τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας σας εκνευρίζουν και σας παρασύρουν σε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τόσο προς τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες όσο και προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι: Συνομιλίες και προσπάθεια για εξεύρεση λύσης με πρόσωπα κύρους, προκειμένου να λυθούν οικονομικά θέματά σας. Εύνοια σας δίνεται για να τα καταφέρετε, αλλά χρειάζεται και λίγη τύχη για να συνεργαστείτε με τους σωστούς ανθρώπους.

Καρκίνος: Η κακοδιαθεσία σας επηρεάζει έντονα το κοντινό αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Τσακωμοί με τους φίλους, ρήξεις με τον σύντροφο, κόντρες με τους συνεργάτες. Να γνωρίζετε ότι δεν έχετε σε όλα δίκιο.

Λέων: Για μία ακόμα μέρα θα πρέπει να είστε συνετοί στις αντιδράσεις σας, και να αποφεύγετε τις ακρότητες και το δράμα. Το ημερήσιο πρόγραμμα έχει αυξημένες υποχρεώσεις τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια. Ενα οικονομικό ζήτημα σας αναστατώνει.

Παρθένος: Δίνετε μεγάλη έμφαση στον έρωτα σήμερα. Ενα πρόσωπο σας έχει αναστατώσει ερωτικά, σας έχει ενθουσιάσει και σας έχει δώσει έναν επιπλέον λόγο για να ερωτευθείτε σφόδρα. Προσοχή μόνο να μην υποσχεθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε.

Ζυγός: Στο ίδιο με το χθεσινό μοτίβο κινείται η μέρα, μόνο που σήμερα η κακοδιαθεσία σας επεκτείνεται και στον επαγγελματικό χώρο, όπου κουτσομπολιά, ίντριγκες και διαπληκτισμοί σάς χαλούν ολοκληρωτικά το κέφι.

Σκορπιός: Στα ίδια με τα χθεσινά κινείται και η σημερινή ημέρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα ξέρετε πολύ καλά το λόγο που κάποια από τα σχέδιά σας έπρεπε να αλλάξουν ή να ματαιωθούν. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και οικονομικά κερδοφόρες επενδύσεις παρουσιάζονται.

Τοξότης: Τα άτομα της οικογένειάς σας θα πρέπει να υποστούν την γκρίνια σας και την ευθιξία σας. Κρατηθείτε ψύχραιμοι και μη δίνετε σημασία σε μικρά γεγονότα που δεν μπορούν να σας βγάλουν από το δρόμο που έχετε επιλέξει.

Αιγόκερως: Η επιρροή της χθεσινής μέρας θα είναι και σήμερα αρκετά αισθητή στους νευραλγικούς τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς σας. Ομως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί αν το κάνετε, πολλά σχέδια θα πάνε αρκετά πίσω.

Υδροχόος: Να μη διστάσετε να κάνετε όποιες αλλαγές είναι απαραίτητες είτε στον επαγγελματικό σας χώρο είτε στον τρόπο εργασίας σας, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας πιο λειτουργική και προσβάσιμη. Μικρές ενοχλήσεις υγείας βρίσκουν ίαση.

Ιχθύες: Ενας νέος αισθηματικός κύκλος ανοίγει και σας καλεί να ζήσετε τον έρωτα στο έπακρο μέσα από μια γνωριμία που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν πιστεύατε, όταν γίνονταν οι συστάσεις, ότι θα ευδοκιμούσε. Οι φίλοι είναι πάντα κοντά σας να στηρίζουν τις αποφάσεις σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα