Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

06.09.2023 / 8:03
horoscope_2-e1576102781617

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Ένα ταξίδι θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη μιας υπόθεσής σας, που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και θα φέρει ικανοποιητικά κέρδη. Οι νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν και σας αγχώνουν θα έχουν θετική έκβαση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ερωτική σας διάθεση γίνεται πολύ εμφανής στο ταίρι σας αν είστε σε σχέση, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αν βρίσκεστε σε διεκδίκηση. Eντονο πάθος ανανεώνει τις ενεργειακές αισθηματικές πηγές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνεργασίες, συνεταιρισμοί, δεσμοί και γάμοι, επί τάπητος, ή καλύτερα να πούμε υπό του μικροσκοπίου για να βρεθούν τα κακώς κείμενα και να λυθούν. Δικαστήρια και νομικά ζητήματα λύνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέματα υγείας που σας απασχόλησαν κατά το παρελθόν λύνονται και θεραπεύονται οριστικά. Μια ανανέωση στον εργασιακό σας χώρο θα τον κάνει πιο λειτουργικό και πιο αποδοτικό.

ΛΕΩΝ: Ένας νέος έρωτας χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας και φουντώνει το πάθος σας. Η ζωή και η καθημερινότητά σας αποκτούν μια πιο περιπετειώδη χροιά και εσείς είστε έτοιμοι να μπείτε σε έναν συναρπαστικό ερωτικό κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σπίτι, η οικογένεια, η μητέρα και γενικά οι γυναίκες του οικογενειακού κύκλου θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη κληρονομικών θεμάτων που σας απασχολούν. Μπορεί να χρειαστεί να παίξετε το ρόλο του διαιτητή μεταξύ συγγενών.

ΖΥΓΟΣ: Ατελείωτες επικοινωνίες σήμερα. Ατελείωτος και ο κόσμος που πρόκειται να σας αναζητήσει, είτε για βοήθεια και συμπαράσταση είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Χαρά, αισιοδοξία και τα σχέδιά σας σε πορεία εκπλήρωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μεγάλη τύχη στα οικονομικά και στην ακίνητη περιουσία. Μια αγοραπωλησία πετυχαίνει να σας αποδώσει τα μέγιστα. Να αποφύγετε, όμως, τις υπερβολές στα έξοδα και να μην το παρακάνετε με τα παζαρέματα στις οικονομικές σας προσφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπερβολικά συναισθηματικοί, και ένα αίσθημα απελευθέρωσης, που σας διακατέχει εδώ και κάμποσο καιρό, θα σας ωθήσει να επιδιώξετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Αρχής γενομένης από σήμερα, αλλάζετε τα πάντα γύρω σας, αλλά και εντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαθέτετε την πειθαρχία που χρειάζεται για να επιφέρετε τις αλλαγές που σχεδιάζετε. Η ψυχολογία σας είναι καλή, η
διάθεσή σας ανεβασμένη και τα ενεργειακά σας αποθέματα σε καλό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλοί φίλοι, πολλές παρέες και έντονη κοινωνική ζωή σάς δίνουν χαρά και συμβάλλουν στην αύξηση της αισιοδοξίας σας. Η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινούς σκοπούς και επιδιώξεις θα συμβάλλουν στον ενθουσιασμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Επαγγελματική καταξίωση. Θα εισπράξετε τα εύσημα για τις προσπάθειές σας αλλά και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχετε στη δουλειά σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα