Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου

08.02.2023 / 7:42
b08837_zodia_2

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη ευνοεί συνθήκες συμφιλίωσης. Στα επαγγελματικά, συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις για ίδια συμφέροντα. Ψευδαισθήσεις που προκαλούν αναταραχές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία που σας εντυπωσιάζει υπέρμετρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό χαρίζει συναισθήματα αγάπης και ελπίδας. Στα επαγγελματικά, με προσεκτικές κινήσεις αποφεύγετε παγίδες. Εκφράσεις που προκαλούν θλίψη από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι λέτε «όχι» σε ατυχείς συναντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό προκαλεί παρορμητικές εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, ξαφνικές αλλαγές με θετικό πρόσημο. Παράγετε ερωτισμό από και προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με μικρή διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δημιουργεί απογοήτευση και ιδιόμορφες συνθήκες. Στα επαγγελματικά, άνισος ανταγωνισμός με προγεγραμμένα αποτελέσματα. Αποφεύγετε άβολες συζητήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αστάθμητες καταστάσεις εμποδίζουν τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη δημιουργεί θολωμένες σκέψεις και εντυπώσεις. Στα επαγγελματικά, βιαστικά συμπεράσματα για ανώφελες συνεργασίες. Διεκδικείτε ξανά τη θέση σας στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα προσέγγιση από φιλικό περιβάλλον με καλές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη από το ζώδιό σας προκαλεί αποφάσεις με ορθολογική σκέψη. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε να γαλουχήσετε τον εαυτό σας στα νέα δεδομένα. Ψυχική και υλική ανανέωση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι επηρεάζεστε από λόγια και κάνετε λάθος βήματα.

ΖΥΓΟΣ: Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό εμφανίζει ξαφνικά προβλήματα. Στα επαγγελματικά, συναλλαγές που δημιουργούν εντύπωση στο ευρύτερο περιβάλλον. Συζητήσεις με προδιάθεση για παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ασυνήθιστες ιδέες προκαλούν ακραίες αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό προκαλεί την έξοδο από τα τετριμμένα. Στα επαγγελματικά, χρειάζεστε υπομονή και επιμονή για να αποφύγετε πιθανές δυσκολίες. Η έντονη κτητικότητα γίνεται εμπόδιο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απολαμβάνετε περιπέτειες με απρόσμενα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δημιουργεί αισθήσεις αλαζονικές. Στα επαγγελματικά, είστε επιρρεπείς σε αψυχολόγητες ενέργειες. Απότομες αντιδράσεις προκαλούν νευρικότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αδυναμίες που δημιουργούν αναστάτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σάς παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις. Στα επαγγελματικά, η αναμονή των αποφάσεων προκαλεί υπερβολική νευρική ένταση. Αναζήτηση πρακτικών λύσεων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποδεσμεύεστε από σκέψεις και ενεργείτε παρορμητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη προκαλεί ανώδυνες εντάσεις. Στα επαγγελματικά, πρωτοβουλίες με σημαντικά θετικά αποτελέσματα. Αυταπάτες οδηγούν σε ξεσπάσματα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ιδανικές καταστάσεις για κατάλληλες εμπειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει θεωρίες συνωμοσίας. Στα επαγγελματικά, προβάλλετε την εκκεντρικότητά σας ως αυτοάμυνα. Παράξενες καταστάσεις δημιουργούν καχυποψίες για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποφεύγετε ανούσιες γνωριμίες χωρίς προοπτική.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα