Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 02/02

02.02.2023 / 7:59
zodia3

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί συνθήκες πίεσης και ανασφάλειας. Προσεγγίζετε ανθρώπους με προσωπικό όφελος. Παραβλέπετε τα ελαττώματα που έχει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι συμπεριφέρονται με ανεκτικότητα και επιδιώκουν την αλλαγή.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη προκαλεί την ανάγκη για αλλαγές. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες ειδήσεις που σας ανακουφίζουν. Εντονος συναισθηματισμός και ρομαντισμός με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, παρορμητικές και αυθόρμητες κινήσεις αλλάζουν την εικόνα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία διαμορφώνει καταστάσεις υπερβολής σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά, εποικοδομητικές διαφωνίες αναδεικνύουν τα προσόντα σας. Αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις προκαλεί η συμπεριφορά σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι είναι επιδεικτικοί και απωθητικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας βοηθά στη λύση οικογενειακών προβλημάτων. Στα επαγγελματικά, απομονώνεστε και αποφασίζετε δίκαια. Νέα δοκιμασία με σοβαρούς προβληματισμούς προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέες εξελίξεις με θετικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη εντείνει την κυκλοθυμία και τα ξεσπάσματα. Στα επαγγελματικά, νέες ιδέες βαρόμετρο για τις εξελίξεις. Παρορμητικές κινήσεις προκαλούν αδιέξοδο με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, σκέψεις για επιστροφή στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία προϊδεάζει για ευχάριστες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε λανθασμένες κρίσεις. Συζητήσεις που μπορούν να επιφέρουν και απομάκρυνση από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία με όμορφη προσέγγιση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη τονώνει το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σας. Στα επαγγελματικά, εισπράττετε αδικίες που σας καταβάλλουν ψυχολογικά. Αισθάνεστε άσχημα απέναντι στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ουτοπικές σκέψεις βασανίζουν το μυαλό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία δρομολογεί δράσεις που προκαλούν ανακατατάξεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε απώλειες, απολογία συκοφαντίας. Υπερβολικές αντιδράσεις δυσαρεστούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ανανεώνονται και προχωρούν σε αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου αναπτύσσει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε μη ρεαλιστικές συμφωνίες. Ευχάριστες ανατροπές αλλάζουν τη διάθεση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απίθανες συγκυρίες τούς γεμίζουν αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί ουτοπικές σκέψεις. Στα επαγγελματικά, απροσεξία και επιπολαιότητα δημιουργούν προβλήματα. Πολύπλοκες καταστάσεις αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προβληματίζονται από ερωτική προσέγγιση που δεν εμπιστεύονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου προκαλεί συναισθήματα και επιθυμίες. Στα επαγγελματικά, επιβράβευση και θετική αξιολόγηση. Εγωισμός και αλαζονεία απομακρύνουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποφεύγουν ευθύνες με εφήμερες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη προτρέπει σε κινήσεις συναισθηματικές. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις υπερβολικές απαιτήσεις. Σκέψεις εξέλιξης και αλλαγών με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, αποφάσεις που προκαλούν ανατροπές.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα