Τι προβλέπουν τα  ζώδια για σήμερα Παρασκευή  1 Σεπτεμβρίου

01.09.2023 / 8:14
zodia

ΚΡΙΟΣ: Τα αισθηματικά, οι σχέσεις και οι συνεργασίες επί τάπητος για να βρεθούν λύσεις. Οι γυναίκες συνεργάτες κάνουν τη διαφορά στα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανακατάταξη στον επαγγελματικό χώρο σας, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός, πιο αποδοτικός και πιο αρμονικός. Θέλετε ηρεμία για να εργαστείτε σωστά. Η αγορά ή η αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού θα βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, αλλά εσείς μάλλον δεν «ακούτε». Το αντικείμενο του πόθου σας όμως θα επιμείνει. Νέες εμπειρίες, νέες αγάπες κάνουν τη ζωή σας πιο συναρπαστική και πιο περιπετειώδη. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σπίτι, η οικογένεια, τα μέλη της και οι αναμνήσεις που έχετε από εκεί στο προσκήνιο σήμερα, για να σας χαρίσουν συγκίνηση και συναισθηματισμό. Οι γυναίκες της οικογένειας είναι πρόθυμες να συμβάλουν στη λύση των προβλημάτων σας.

ΛΕΩΝ: Γλυκομίλητοι, εύστροφοι, με μια ευφυΐα που αγγίζει τα όρια της διάνοιας, θα καταφέρετε πολλά σήμερα, ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν σας ευνοούν καθόλου. Θα ανταλλάξετε μηνύματα και τηλεφωνήματα με τα πρόσωπα που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να σας αποσυντονίσει και να σας αποπροσανατολίσει από τους βασικούς σας στόχους. Μην πτοηθείτε. Περαστικό είναι και δεν θα κρατήσει πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Ευαίσθητοι, ρομαντικοί και με διάθεση για αγάπες και έρωτες θα είστε σήμερα, αποζητώντας τη συντροφιά των αγαπημένων σας ανθρώπων. Μια εσωστρέφεια δεν θα την αποφύγετε, ωστόσο, και από εκεί μπορείτε να αντλήσετε θετικά πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι πεσμένη, οι υποχρεώσεις όμως δεν πτοούνται από αυτό. Θα πρέπει να μεριμνήσετε για τις υποθέσεις σας, μπορείτε δεν μπορείτε, θέλετε δεν θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι γυναίκες θα είναι ιδανική παρέα για σας σήμερα. Ευνοούνται όσοι εργάζονται σε γυναικείες ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και σκοπούς. Μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε μέσα στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με το ποιος αναγνωρίζει τα προσόντα σας και ποιος όχι. Εσείς ξέρετε ότι έχετε δυνατότητες και αυτό ακριβώς θα εκμεταλλευτείτε προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Μάλλον ταξιδεύετε κάπου νοερά. Εύνοια δίνεται στα ταξίδια, στις νομικές υποθέσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσοχή, προσοχή. Ο έρωτας που μπορεί να βιώνετε δεν είναι μόνο αποπλανητικός αλλά και παραπλανητικός. Πιστεύετε ό,τι θέλετε και αγνοείτε την πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα