Τι προβλέπουν τα  ζώδια για σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

12.12.2022 / 7:08
zodia3

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Χρησιμοποιείτε την ισχυρή σας προσωπικότητα για να καταβάλετε τις αντιστάσεις τον άλλων. Στα επαγγελματικά, σκέψεις για τρόπους αντιμετώπισης ανταγωνιστών ή συνεργατών. Πιεστικές καταστάσεις δημιουργούν εντάσεις με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέες γνωριμίες με νέους ορίζοντες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εξελίσσονται γεγονότα που δεν σας επιτρέπουν πισωγυρίσματα. Στα επαγγελματικά, με συνεργασία και εξωτερική βοήθεια ανακτάτε τα ηνία. Εκδηλώσεις ζήλιας από το ταίρι σας γίνονται ανυπόφορες. Οι ελεύθεροι γοητεύουν λάθος πρόσωπο και απογοητεύονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Συγκυρίες και απρόοπτα βάζουν βάσεις για ριζικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, λάθος επιλογές προς συναδέλφους τείνουν να γίνουν θηλιά. Τρίτο πρόσωπο φέρνει τριγμούς στη σχέση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, τίποτα ιδιαίτερο δεν προκύπτει όσο δεν προσπαθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Καθυστερήσεις και αρνητικά προμηνύματα βαραίνουν επιπλέον το κλίμα. Στα επαγγελματικά, σημαντικές επαφές απομακρύνονται από λάθος χειρισμούς. Προβλήματα με το ταίρι σας που δύσκολα θα ξεπεραστούν. Για τους ελεύθερους, επιστροφή στο παρελθόν και απογοήτευση για το μέλλον.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση και να δημιουργηθούν προβλήματα στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά, έρχονται ανταμοιβές, αλλά όχι οι προσδοκώμενες. Τα προβλήματα μεταφέρονται και διαταράσσουν την ηρεμία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίζουν με επιτυχία το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αξιολογείτε αντικειμενικά τις συμπεριφορές των κοντινών σας προσώπων. Στα επαγγελματικά, τυχαία γεγονότα γίνονται εφόδιο στην προσπάθειά σας. Συζητήσεις που ξεκαθαρίζουν τις οποίες αστοχίες με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, φλερτ και διασκέδαση στο επίκεντρο των προτιμήσεών τους.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εύνοια στις επιλογές σας που έρχονται από παρόρμηση. Στα επαγγελματικά, απομακρύνεστε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας πάνε πίσω. Σας κουράζει να επαναλαμβάνεστε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι χτίζουν με σταθερά και αργά βήματα το μέλλον τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δράση και εξέλιξη σε οικογενειακά ζητήματα. Στα επαγγελματικά, αδιευκρίνιστο πρόσωπο ταράζει με δόλο την ηρεμία σας. Παρελθοντικά ξεσπάσματα γίνονται αιτία για αντιδράσεις από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, σκέψεις πονηρές και πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ολοκληρώνονται σημαντικές εξελίξεις με θετικό πρόσημο. Στα επαγγελματικά, η νευρικότητα και η απότομη συμπεριφορά δημιουργούν εντάσεις. Σας προβληματίζει η ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, καχυποψία και ενδοιασμοί τούς εμποδίζουν στις αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Κινείστε με μεθοδικότητα για να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Στα επαγγελματικά, διαδραματίζονται οι αναμενόμενες εξελίξεις. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας με ιδιαίτερο τρόπο προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, εφήμερες καταστάσεις δίνουν χρώμα στις στιγμές τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Απολαμβάνετε τα αποτελέσματα από τις καταστάσεις που δημιουργήσατε. Δυσάρεστες ειδήσεις σάς προσγειώνουν απότομα. Σημαντική μέρα για το τέλος ή την ανανέωση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δείχνουν απροθυμία να κάνουν τις όποιες ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Σημάδια ανάκαμψης και ευχάριστες ενέργειες με κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, ξεκινούν δράσεις πάνω στα δικά σας βήματα. Ομορφες στιγμές και εκδηλώσεις αγάπης με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, η γοητεία και η έλξη είναι τα ατού τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα