Τι προϊόντα προτιμούν να αγοράζουν οι Έλληνες στις προσφορές

20.10.2021 / 20:29
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 16

Περίπου ένας μήνας μας χωρίζει από τη γιορτή των προσφορών, τη Black Friday ή αλλιώς η Μαύρη Παρασκευή που φέτος θα είναι στις 26 Νοεμβρίου.

 Η ημέρα να έχει συνδεθεί με εικόνες καταναλωτικής φρενίτιδας, ενώ οι Έλληνες καταναλωτές έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις περιμένοντας τις προσφορές της ημέρας για να αγοράσουν συγκεκριμένα προϊόντα όπως αξεσουάρ για ηλεκτρονικές συσκευές.

Σύμφωνα με την ανάλυση της eBay, για τη δραστηριότητα των αγοραστών την ημέρα της Black Friday, στις κυρίαρχες κατηγορίες που προτιμούν οι καταναλωτές στη χώρα μας περιλαμβάνονται αξεσουάρ όπως θήκες, καλύμματα και προστατευτικά οθόνης και λάμπες φωτισμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας πολλοί καταναλωτές στην Ελλάδα περιμένουν την Black Friday για να αγοράσουν gadget ενώ οι κυρίαρχες επιλογές με βάση τον αριθμό των προϊόντων που αγόρασαν οι Έλληνες, τη συγκεκριμένη ημέρα διαμορφώνεται ως εξής:

θήκες

καλύμματα

προστατευτικά οθόνης

λάμπες φωτισμού

εργαλεία για περιποίηση νυχιών

καλώδια

αντάπτορες

Αναφορικά με πιο ακριβές αγορές, φαίνεται ότι οι περισσότεροι επιλέγουν να αγοράσουν προϊόντα όπως ρολόγια χειρός, PC Laptops & Netbooks, κινητά και smart phones.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα