Τι λέει ο Έλληνας φίλος της Ρωσίδας κατάσκοπου – «Αισθάνομαι σοκ, μου έλεγε ότι θέλει να ανοίξει μαγαζί με πλεκτά»

20.03.2023 / 17:51
rwsida1

Συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών για τη Ρωσίδα κατάσκοπο Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα η οποία κυκλοφορούσε στην Ελλάδα με το όνομα «Μαρία Τσάλλα». Η Ρωσίδα κατάσκοπος φρόντιζε να κρύβει επιμελώς το πρόσωπό της, με τον Alpha ωστόσο να φέρνει στο φως την φωτογραφία από την ελληνική ταυτότητα που είχε βγάλει.

Στο T-live και στη Μάρω Κανελλάκη μίλησε αποκλειστικά ο Έλληνας φίλος της, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος.

«Ήταν μαθήτρια. Το φθινόπωρο του ΄18. Κάθισε για λίγο, συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις, τέλος. Νιώθω έκπληξη και σοκ. Δεν είχε δείξει δείγματα σε κανέναν. Σε κανέναν. Εντάξει; Σε κανέναν. Έκπληξη και σοκ. Και πραγματικά, δεν έχω να σας πω κάτι άλλο. Δηλαδή, ούτε κατέβηκε καμία σελίδα στο Facebook… Λοιπόν… Από την πλευρά μας… Έτσι; Ούτε τίποτα. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι… Εγώ είμαι ανοιχτός. Να δώσω τα τηλέφωνα, τις επικοινωνίες, τα πάντα. Λοιπόν…» ανέφερε ο Έλληνας φίλος της Ρωσίδας κατασκόπου.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι ήταν εκείνος που της έκανε κάποια μαθήματα ελληνικών. «Εγώ έκανα κάποια λίγα, πρώτα μαθήματα και μετά συνέχισε με μια άλλη καθηγήτρια και μετά γυροβολούσε. Ερχόταν εδώ καμιά φορά, συμμετείχε, της άρεσε, γενικότερα… Να αναπτύξει μια κοινωνικότητα την ενδιέφερε» διευκρινίζοντας ότι είχε φιλικές σχέσεις μαζί της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα