Παρασκευή, 14.05.2021, 10:33 μμ

Τι γίνεται σε περίπτωση ακύρωσης του ραντεβού για τον εμβολιασμό

12.04.2021 / 12:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
emvoliasmoi_koronoios_ellada_reuters-2048x1365

Για το χρονοδιάγραμμα των εμβολιασμών αλλά και τις λεπτομέρειες της διαδικασίας των ραντεβού μίλησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς. “Ο προγραμματισμός λειτουργεί όπως πρέπει και είμαστε εντός του στόχου. Έτσι, μέχρι τις 15 Μαΐου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι συμπολίτες μας άνω των 60 ετών, αλλά και όλες οι ευπαθείς ομάδες και υψηλού και αυξημένου κινδύνου. Μόνο οι ευπαθείς ομάδες αυξημένου κινδύνου είναι 900.000 πολίτες. Αυτή τη στιγμή εμβολιάζονται οι υψηλού κινδύνου, οι οποίοι ανέρχονται στους 250.000″, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργαντάς.

Σημείωσε δε ότι στα τέλη Μαΐου θα έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού και των επαγγελματικών ομάδων που θα προτεραιοποιήσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού.

Ερωτηθείς σχετικά με το τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος χάσει τη σειρά του, απάντησε ότι “όποιος δεν ενημερώσει για την αδυναμία που έχει να πάει να εμβολιαστεί και τελικώς ακυρωθεί το ραντεβού, για ένα μήνα μένει εκτός συστήματος και δεν μπορεί να κλείσει νέο ραντεβού”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα