Ζώδια 2022: Τι φέρνει η νέα χρονιά στο κάθε ένα ξεχωριστά

01.01.2022 / 12:40
zodia

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Κριός Γίνεστε εσείς οι ήρωες της ζωής σας!

Το 2022 φέρνει ένα μεγάλο δώρο! Ο Δίας, πλανήτης της τύχης έως τις 10/5 και στο τέλος του 2022, ολοκληρώνει έναν 12ετή κύκλο εμπειριών και γεγονότων. Κρατάτε αυτά που αξίζουν στη ζωή σας, αφυπνίζετε ταλέντα και επιθυμίες της ψυχής σας και περνάτε τη γέφυρα που οδηγεί στη ζωή που ονειρεύεστε.

Μυστικά συναισθήματα, όνειρα και πόθοι δυναμώνουν και είναι έτοιμα να αναγεννηθούν και να περάσουν με δύναμη μπροστά.

Μετά από 12 χρόνια, ο πλανήτης της επιτυχίας επισκέπτεται το ζώδιό σας στις 11 Μαΐου έως τις 27 Οκτωβρίου και μετά πάλι επιστρέφει για να μείνει στις 20 Δεκεμβρίου. Η σύνοδός του με τον Χείρωνα ξεκινάει νέο κύκλο ζωής με τόλμη και θάρρος για να δημιουργήσετε νέες συνθήκες και να τολμήσετε νέες εμπειρίες.

Από τις 20 Αυγούστου ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αρης θα μείνει για πολλούς μήνες στον τομέα της επικοινωνίας, θα έχετε πολλά να συζητήσετε, να πραγματοποιήσετε, ιδέες και συμφωνίες, ταξίδια και αγοραπωλησίες.

Ταύρος Διάλεξε τον δικό σου δρόμο και δημιούργησε το πεπρωμένο σου

Καλωσορίστε στο δικό σας ζώδιο τον βόρειο δεσμό Σελήνης που συμβολίζει το πεπρωμένο και την πορεία σας προς την ολοκλήρωση. Σαν μία ευκαιρία αναζήτησης και αποδοχής νέων αξιών και αλλαγών με βάση τη δική σας ξεχωριστή ταυτότητα.

Ο Δίας από τους Ιχθύς έως τις 10 Μαΐου 2022 και από τις 28 Οκτωβρίου δίνει πνοή και ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε όνειρα, κοινούς στόχους και επιθυμίες μέσα από σημαντικές γνωριμίες, φιλίες και συλλογική δουλειά. Διευρύνοντας τον κύκλο σας και ακολουθώντας δημιουργικές αλλαγές θα είναι πιο εύκολο να χαρείτε με φίλους, να δημιουργήσετε νέα επαγγελματικά δεδομένα, ακόμα και να ερωτευτείτε ή να περάσετε στο επόμενο βήμα.

Οι εκλείψεις Απριλίου-Μαΐου και Οκτωβρίου-Νοεμβρίου πυροδοτούν εμπόδια και σας πιέζουν με ανατροπές ή αλλαγές σε θέματα καριέρας και μακροχρόνιων σχέσεων.

Εμπιστευτείτε τους συντρόφους σας και το καινούργιο, ακολουθήστε νέους δρόμους ευκαιριών και ανανεώστε τους στόχους σας!

Δίδυμοι Ακούστε τα μηνύματα της εποχής και εξελιχθείτε

Ο Δίας ανοίγει νέες προοπτικές στην επαγγελματική σας καταξίωση και αναγνώριση. Ενώ ο Κρόνος με τη σοφία και την εμπειρία του χρόνου σάς ωθεί να οικοδομήσετε γερές βάσεις στο μέλλον και να αξιοποιήσετε μία δεύτερη ευκαιρία που σας δίνει το 2022.

Προβάλλετε τα ταλέντα σας και δημιουργείτε μέσα από τον κύκλο των φίλων, αλλά και σημαντικών, νέων γνωριμιών.

Ο πλανήτης της δράσης, του ερωτισμού και του πολέμου, ο Αρης, από τις 20 Αυγούστου έως την αρχή του 2023 θα είναι στο ζώδιό σας ενεργοποιώντας τη δράση σας σε χόμπι και συλλογικούς στόχους. Ο ερωτισμός σας αλλά και το άγχος να προλάβετε πληθώρα δραστηριοτήτων θα είναι στο αποκορύφωμα. Εκτονωθείτε δημιουργικά για να ξεπεράσετε την ένταση.

Το 2022 είναι η χρονιά που μπορείτε να νιώσετε την εκτίμηση και την αναγνώριση σε καριέρα, κοινωνικό και φιλικό κύκλο.

Καρκίνος Πιστέψτε στον εαυτό σας και στοχεύστε μακριά

Κάθε μέρα του 2022 μπορεί να γίνει μια νέα αρχή, μια υπέροχη δεύτερη ευκαιρία ζωής. Ενας δεύτερος γάμος, ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό που ανοίγει τους ορίζοντές σας και σας φέρνει πιο κοντά σε μακρόπνοους στόχους, ένας νέος κύκλος γνωριμιών και έμπνευσης ανοίγεται μπροστά σας.

Ο Δίας βοηθάει τις γνώσεις, την εξέλιξη, τη σκέψη και τις αποφάσεις σας έως τις 10 Μαΐου και από τις 28 Οκτωβρίου. Ενώ όταν ο Δίας περάσει στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου μετά τις 10 Μαΐου, θα φωτίσει τα ταλέντα σας και θα δώσει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, ανανέωση των εργασιακών σχέσεων και της καθημερινότητας, πιθανόν μέσα από project ή άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό και μεγάλους οργανισμούς.

Μπορείτε να φτάσετε ακόμα και τα πιο μακρινά όνειρα, αν τολμήσετε να προχωρήσετε πέρα από τα οικεία και γνώριμα.

Μη διστάσετε να ακούσετε τους γύρω σας αλλά και να αλλάξετε τον δικό σας τρόπο σκέψης.

Λέων Ακολουθήστε την καρδιά σας στον δρόμο της χαράς και της δημιουργίας

Το 2022 θα κρατήσετε ό,τι αξίζει και θα πολεμήσετε γι’ αυτό. Ο Κρόνος με τον Ουρανό ξεκαθαρίζουν το τοπίο στον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων και συνεργασιών. Πολεμάτε για τις αξίες σας!

Οι εκλείψεις, Απρίλιο-Μάιο, Οκτώβριο-Νοέμβριο, αλλάζουν τα δεδομένα προκαλώντας κλυδωνισμούς και ανατροπές σε θέματα καριέρας, στέγης και οικογένειας.

Ο Δίας θα σας βοηθήσει σε οικονομικούς και προσωπικούς στόχους, θα βρείτε την ισορροπία με τις ανάγκες και των άλλων και θα κάνετε οικονομία δυνάμεων και υλικών πόρων.

Το πιο ευνοϊκό διάστημα για εσάς θα ξεκινήσει με τον Δία στον Κριό από τις 11 Μαΐου 2022 έως τις 27 Οκτωβρίου και από τις 20 Δεκεμβρίου, που θα έχετε την εύνοια της τύχης σε σημαντικές συμφωνίες και συμβόλαια, μεγαλόπνοους στόχους και σχέδια, μεγάλα projects, ταξίδια στο εξωτερικό, ακόμα και για να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα και δεύτερο γάμο.

Η καρδιά σας είναι μια ανεξάντλητη πηγή χαράς!

Παρθένος Ζείτε την αρμονία της συντροφικότητας

Το 2022 απολαμβάνετε τη χαρά της συντροφικότητας σε μια σχέση ζωής.

Οι μακροχρόνιες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις της ζωής σας, ο σύντροφος, ο συνοδοιπόρος, ο συνεργάτης ή ένας σύμβουλος ζωής θα είναι η δύναμή σας.

Μαζί τους θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Μια συγκατοίκηση και η επισημοποίηση μιας σχέσης, ακόμα και η σταθεροποίηση μιας συνεργασίας θα γιατρέψουν βαθιές πληγές και θα σας βοηθήσουν να εμπιστευτείτε, να επενδύσετε και να εξελιχτείτε σε αρμονία με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Ο Αρης από τις 20 Αυγούστου και έως τις αρχές του 2023 θα προκαλεί πίεση, υποχρεώσεις και έντονη δραστηριότητα στον τομέα της καριέρας. Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με οργάνωση και να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις των τελευταίων μηνών.

Ζυγός Η ευτυχία κρύβεται στα απλά και ανεκτίμητα!

Το 2022 φέρνει αέρα ανανέωσης σε θέματα πιο πρακτικά και καθημερινά. Απολαμβάνετε απλές καθημερινές στιγμές με τον σύντροφο και στη δουλειά σας.

Οταν ο Δίας περάσει στον τομέα των σχέσεων στις 11 Μαΐου έως τις 27 Οκτωβρίου, θα νιώσετε τη χαρά, τη δύναμη και την αρμονία της ένωσης με τον σύντροφο ή μια σημαντική συνεργασία. Πολλοί θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Θα φροντίσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας και θα είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε νέες προοπτικές και καλύτερες σχέσεις στην εργασία σας.

Σκορπιός Με τα φτερά του έρωτα τα αθάνατα, τα αιώνια!

Το 2022 φέρνει το δώρο της δημιουργίας και της έμπνευσης, της αγάπης και του έρωτα.

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας έως τις 10 Μαΐου και από τις 28 Οκτωβρίου βοηθούν να ξαναγίνετε παιδιά, να χαρείτε τον έρωτα ή τον καρπό του έρωτά σας, να δημιουργήσετε τη δουλειά που σας εμπνέει και να εμπνευστείτε από την τέχνη.

Δημιουργήστε τον κόσμο σας, όπως τον ονειρεύεστε. Κοιτάξτε με τα μάτια της αγάπης. Ακολουθήστε τους χτύπους της καρδιάς σας με πίστη και θα φτάσετε στην ολοκλήρωση.

Οι εκλείψεις και η δυσαρμονία Κρόνου και Ουρανού πιέζουν, κυρίως Απρίλιο-Μάιο και Οκτώβριο-Νοέμβριο, σε ξεκαθαρίσματα και αλλαγές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Τα ταλέντα και ο πλούτος των συναισθημάτων σας θα… ανθίσουν το 2022 σαν ένα όμορφο λουλούδι!

Τοξότης Επιστρέφετε σε ό,τι σας δίνει δύναμη

Το πιο σημαντικό ταξίδι σας είναι εκεί που ξεκινήσατε. Φροντίστε τις ρίζες σας, την οικογένεια και το σπίτι σας.

Στον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής στέγης ο Δίας βοηθά να βρείτε λύσεις, να κάνετε αλλαγές, ανακαίνιση και να φτιάξετε μια όμορφη ατμόσφαιρα με αγαπημένους. Πιθανόν να θελήσετε να φτιάξετε το πατρικό σας σπίτι και να επενδύσετε στην ακίνητη περιουσία.

Το πιο ευνοϊκό διάστημα του 2022 για να χαρείτε και να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να αποκτήσετε παιδί, να δημιουργήσετε μια δική σας δουλειά και να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό χόμπι ξεκινάει από τις 11 Μαΐου έως τις 27 Οκτωβρίου και από τις 20 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως Η επανάσταση του έρωτα

Μέσα από επικοινωνία και αλλαγές θα ανοιχτείτε στους γύρω σας και θα συναντήσετε ευκαιρίες στον έρωτα και τη δημιουργία. Ο Δίας και ο Ουρανός καλούν να αφήσετε για λίγο τα πρέπει και τη λογική, να αφεθείτε στις αλλαγές και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Μια ιδέα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση κρύβουν μια ευκαιρία για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, την καρδιά σας και τον τρόπο που σκέφτεστε. Χαρείτε την επικοινωνία σας με άλλα άτομα, αφεθείτε και σε μία άλλη οπτική, διαφημίστε τη δουλειά σας και συναντήστε τη θεά τύχη στον δρόμο σας.

Ο Δίας μετά τις 11 Μαΐου από τον 4ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας φέρνει ένα δώρο ζωής, ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, μία συγκατοίκηση ή ακόμα και το δικό σας σπίτι.

Υδροχόος Αλλάζετε και ξαναβρίσκετε τον δικό σας δρόμο

Ο Κρόνος και ο Ουρανός δείχνουν τι αξίζει να κρατήσετε και τι πρέπει να αφήσετε για να εξελιχθείτε. Δημιουργήστε νέες ευκαιρίες αλλάζοντας μέσα από αλλαγές και ακούγοντας τα μηνύματα της εποχής τις επαγγελματικές και οικονομικές σας προοπτικές. Συνειδητοποιείτε αυτά που πραγματικά θέλετε και ξεπερνάτε τα εμπόδια.

Αφεθείτε σε δημιουργικές αλλαγές στο σπίτι και σε θέματα επαγγελματικής στέγης.

Σας απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας αλλά και η αναγνώριση της αξίας σας. Μη διστάσετε να δείξετε τις δημιουργικές σας ικανότητες και τα ταλέντα που έχετε. Ακολουθήστε την έμπνευση και τη διαίσθηση.

Μετά τις 11 Μαΐου 2022 έως τον Οκτώβρη μέσα από τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, προβάλλοντας τη δουλειά σας, το κλίμα γίνεται πιο ευνοϊκό για εσάς.

Από τις 20 Αυγούστου έως την αρχή του 2023 ο Αρης ανάβει ερωτικούς πόθους και σας αναστατώνει.

Ιχθύες Ξεκινάτε ένα νέο ταξίδι ζωής με πίστη και έμπνευση

Σαν ένας άλλος Οδυσσέας σαλπάρετε για το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας. Προορισμός είναι ο κόσμος που ονειρεύεστε, με συνοδοιπόρους αυτούς που μοιράζεστε τους ίδιους πόθους.

Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και τα λάθη σας, συγχωρήστε πρώτα τον εαυτό σας και δημιουργήστε μια νέα ζωή! Το φως του Δία λάμπει για σας.

Ενας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει για σας και καλείστε να βάλετε σε εφαρμογή, με τη γνώση και την εμπειρία σας, τα πιο όμορφα όνειρά σας. Ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης, όμως, χρειάζεται ισορροπίες και αγώνες. Κρατήστε τα χρήσιμα και τα ουσιαστικά. Προσέξτε θέματα με το σπίτι, την επαγγελματική στέγη και τις οικογενειακές σχέσεις. Χρειάζεστε συμμάχους και όχι ανταγωνιστές.

Μη φοβάστε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, συζητήστε και ταξιδέψτε. Αυτή η αλλαγή μπορεί ν’ αλλάξει και την πραγματικότητά σας!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα