Τι απάντησε η Λ. Μενδώνη στην βουλευτή Αχαΐας Σ. Αναγνωστόπουλου, για ποιο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση

25.01.2022 / 18:37
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sia-new-anagnostopoulou-okt20

Απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε χθες η Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Αχαϊας, Σία Αναγνωστοπούλου, στην υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, με αφορμή τη φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας με μίνι φούστα που αλλάζει αλυσίδες στο αυτοκίνητό της, η οποία συμπεριλήφθηκε σε ηλεκτρονικό φυλλάδιο με οδηγίες προστασίας από την κακοκαιρία, που εστάλη στους εργαζόμενους του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δίνει σήμερα το ΥΠΠΟΑ.

Το ηλεκτρονικό φύλλο οδηγιών, με την επίμαχη φωτογραφία (κάτω αριστερά), που εστάλη στους εργαζόμενους του ΥΠΠΟΑ από υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο φύλλο οδηγιών, εστάλη από υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, χωρίς να έχει λάβει εξουσιοδότηση, και ο οποίος θα περάσει από πειθαρχική διαδικασία. 

«Εξ αιτίας της εμμονής της με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, για άλλη μια φορά, η Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται σε φερέφωνο της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης στο ΥΠΠΟΑ, καθώς εγκαλεί την Υπουργό για δήθεν διακίνηση σεξιστικών μηνυμάτων από το Υπουργείο.

Ενημερώνουμε  την κ. Τομεάρχη ότι το μήνυμα που εστάλη από το αρμόδιο Τμήμα Παλλαϊκής Άμυνας και Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι το κάτωθι επισυναπτόμενο.

Το μήνυμα στο οποίο αναφέρεται η κ. Τομεάρχης εστάλη από υπάλληλο της ΓΓΑ o οποίος δεν έχει καμία σχετική εξουσιοδότηση, και για τον οποίον ήδη έχει κινηθεί, με εντολή της Υπουργού προς τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό Υφυπουργό, η προβλεπόμενη εκ του νόμου πειθαρχική διαδικασία. Συνιστούμε στην κ. Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγχει τις πηγές της» αναφέρεται στην απάντηση του υπουργείου.

Η παραπάνω ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού συνοδεύεται και από το επίσημο ηλεκτρονικό έντυπο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που απέστειλε χθες στους εργαζόμενούς του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα