Παρασκευή, 19.08.2022, 5:21 πμ

Τι απαντά ο Mente Fuerte στον Παπανώτα που μίλησε για την ηλικία της Μαρίας Σολωμού(ΒΙΝΤΕΟ)

29.06.2022 / 8:51
solwmou

 «Θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορούσα παντού κοριτσάρα μου και σίγουρα δεν θα με ένοιαζε τι θα πει ο κυριούλης αυτός» είπε ο ράπερ!Η Μαρία Σολωμού είχε έναν ιδιαίτερο καλεσμένο στο τελευταίο της podcast. Απέναντί της κάθισε ο Mente Fuerte για να μιλήσει για τον τελευταίο του δίσκο Amantes Amentes το εξώφυλλο του οποίου κοσμεί μια φωτογραφία του ίδιου με τη Μαρία Σολωμού topless.Οι δυο τους αφού συζήτησαν τα επαγγελματικά έφτασαν και σε πιο προσωπικά θέματα και κυρίως αναφέρθηκαν και στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Ο ράπερ πήρε τον λόγο και απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα που είχε σχολιάσει την ηλικία της ηθοποιού.

@angelboy_official #μαρια #mariasolomou #mentefuerte #angelboy_official #vairal #foryoupage #mpesfypgamw #foryou #fy #greece #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – AngelBoy😇


«Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί, ο Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω επίσημα; Είσαι κορίτσαρος! Κι αν είχαμε σχέση και αν όχι είναι δικό μας πρόβλημα. Θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορούσα παντού κοριτσάρα μου και σίγουρα δεν θα με ένοιαζε τι θα πει ο κυριούλης αυτός. Είναι λάθος να μιλάς για μια γυναίκα έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο ράπερ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα