Θύμωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν μπορεί η κυρία Διαβάτη να απαξιώνει τη Ζέτα Δούκα

29.01.2021 / 22:24
ντα 21

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας προκειμένου να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν κατά τη χθεσινή μέρα και ήθελαν τον Γιώργο Κιμούλη να περνά από πειθαρχικό λόγω των καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Γίνονται συνεχείς παρερμηνείες. Εμείς βγάλαμε μια ανακοίνωση στην οποία λέμε, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι καταγγέλλοντες και οι θιγόμενοι είναι μέλη μας. Άρα το Σωματείο των Ηθοποιών έχει ένα Πειθαρχικό Συμβούλιο, το οποίο δεν έχει συσταθεί ακόμα. Δηλαδή μετά τις εκλογές έχει βγει το Διοικητικό μας Συμβούλιο, το οποίο σήμερα συνεδριάζει» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός διευκρίνισε πως η σύσταση του Πειθαρχικού Συμβουλίου θα ξεκινήσει σήμερα και δεν διαγράφεται ο Γιώργος Κιμούλης από Σωματείο των Ηθοποιών καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει συσταθεί Πειθαρχικό Συμβούλιο.

«Θυμώνω πάρα πολύ με κάποιους που απαξιώνουν ανθρώπους που ανοίγουν το στόμα τους γιατί όταν ένα κακό σπυρί σπάει το πύων βγαίνει. Δεν μπορεί η κυρία Διαβάτη να μη γνωρίζει την κυρία Δούκα, τη γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι. Δεν μπορεί να την απαξιώνει. Είναι όλοι μέλη του σωματείου και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό ο ένας στον άλλον. Υπάρχουν αρμόδια όργανα, υπάρχει νομική οδός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατη συνέντευξη της η κ. Διαβάτη ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν τη γνωρίζει

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα