Θόδωρος Μπαρής: Στο πλευρό του ο επιχειρηματίας Θ. Μυλωνάκος

06.09.2023 / 13:17
fa 39

Σε ανάρτηση του ο δήμαρχος Ερύμανθου Θόδωρος Μπαρής αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστώ τον Θεόδωρο Μυλωνάκο από τον Κάλανο για την εμπιστοσύνη του.  Ο Θεόδωρος εκπροσωπεί τη νέα γενιά υποψηφίων, με γνώσεις και όρεξη για προσφορά στον τόπο που αγαπά. Ελεύθερος επαγγελματίας, δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων, η οποία διαγράφει μια συνεχώς εξελισσόμενη πορεία.

Ο ίδιος, εκ των ιδιοκτητών της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και υπεύθυνος του εξουσιοδοτημένου service, έχει ταυτίσει το όνομά του με την προσφορά, αλλά και την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς είναι και οδηγός αγώνων ταχύτητας. Πιστεύοντας στις δυνατότητες του τόπου μας έχει δραστηριοποιηθεί και επαγγελματικά στην περιοχή μας, καθώς είναι εκ των ιδιοκτητών της πίστας Dirt Park στη Χαλανδρίτσα.

Ενώνουμε δυνάμεις και με νέες συνεργασίες διευρύνουμε τις συγκλίσεις, συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια για έναν Δήμο ανοικτό, αποτελεσματικό και αντάξιο των προσδοκιών των συνδημοτών μας.

Όλοι μαζί μπροστά για να συνεχίσουμε το έργο μας και να παραμείνει ο Δήμος μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου!

Ακόμη πιο δυνατοί θα δώσουμε κι αυτή τη «μάχη» με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συνδημότες μας και όχι με… εφεδρείες! Καλωσορίζουμε τον Θεόδωρο Μυλωνάκο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα