Θοδωρής Αθερίδης: «Όταν μίλησα για το αλκοόλ το έκανα για να δεσμευτώ»

11.12.2023 / 20:19
fa 15

Ο Θοδωρής Αθερίδης συναντήθηκε με τον Κώστα Τσουρό κι είχαν μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

«Δεν τσακώνομαι. ”Απορροφώ”, δεν είμαι όστρακο, είμαι μαλάκιο και ρουφάω κραδασμούς και στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή. Όταν ένα πρόβλημα το βγάζεις στην πραγματική του διάσταση παύει να είναι ένα βουνό που πέφτει όλο πάνω σου».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα του εθισμού στο αλκοόλ που είχε: «Όταν μίλησα για το αλκοόλ δεν το έκανα για να κάνω καλό στους άλλους, το έκανα για να δεσμευτώ. Ήταν στα τρία χρόνια που το είχα κόψει και λέω αν το πω τώρα και το μάθει όλος ο κόσμος ότι εγώ είμαι αλκοολικός, όταν θα με έβλεπε με ένα ποτήρι θα ντρεπόμουν.

 Μετά κατάλαβα ότι λειτούργησε με τον κόσμο λυτρωτικά. Έχω σταματήσει το αλκοόλ 24 χρόνια, ήταν 7 Σεπτεμβρίου του 1999, ήταν η μέρα του σεισμού. Το πρωί ξύπνησα κι είπα όχι άλλο αλκοόλ. Μετά έγινε σεισμός κι είπα για εμένα έγινε. Αν θέλεις να δεις σημάδια, τότε βλέπεις παντού».

Ερωτηθείς αν το αλκοόλ είχε επηρεάσει την καθημερινότητά του ή την λειτουργικότητά του απάντησε: «Ήμουν πολύ κοινωνικός, ήμουν ένας γλύκας στη δουλειά μου, δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Κάποια στιγμή τρόμαξα και φοβήθηκα, γιατί δεν κοιμόμουν καθόλου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα